Džej Lo "obrisala" Aleksa iz života! Nakon raskida ona blista, on utehu pronalazi u drugim ženama

Mnogi komnetarišu da je Dženifer brzo zaboravila Aleksa

  • 2
Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez Aleks i Dženifer; Foto: Tanjug/AP

Latino diva Dženifer Lopez (52) i bejzbol igrač Aleks Rodrigez (46) nedavno su raskinuli veridbu, a kako izgleda, Dženifer je bivšeg "obrisala" iz života.

Naime, nakon raskida njih dvoje namju nikakv kontakt, a Džej Lo je sada obrisala sve fotografije sa Aleksom na društvenim mrežama i otpratila ga.

S druge strane, Aleks to nije uradio, pa na njegovom profilu na Instagramu i dalje ima mnoštvo fotografija sa pevačicom, a i dalje je prati na ovoj društvenoj mreži.

Dok Dženifer sada uživa u ljubavi sa glumcem i bivšim verenikom, Benom Aflekom, Aleks je slobodan i krstari po Evropi u društvu zgodnih devojaka.

Podsetimo, Ben i Dženifer su se upoznali 2002. godine dok je ona još bila u braku sa svojim drugim suprugom Krisom Džadom. Paparaci su je ulovili kako se ljubi s glumcem na svom 32. rođendanu, a par dana kasnije dala je zahtev za razvod.

Benifer, kako su ih mediji tada zvali, bili su najpoznatiji par u svetu šoubiznisa u to vreme, a sve su rasružili kada su objavili da se rastaju. Sada, kada su se pomirili posle više od 17 godina, a i dalje cu vruća tema svetskih tabloida.

Dženifer će se u potpunosti preseliti u Los Anđeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

Video: Suze radosnice zbog pobede Bajdena: Seksi Dženifer Lopez presrećna zbog pada Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    15. avgust 2021 | 13:13

    Zene su mnogo manje emotivnija bica od muskaraca, one su kao roboti...a mi muski smo jako emotivni, samo se spolja bildujemo i izgledamo snazno

  • stojadin pavlovic

    15. avgust 2021 | 23:47

    A ona je nasla utehu u Benjaminu Gejzi Boltu to jest Afleku koji je nevidjeni alkos, covek koji je prsko skroz. Jedino sto je ostalo od njega je taj pseudonomin zvani Ben Aflek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA