≫ 

Eliot Pejdž je nekada bio žena, a sada je prvi put na crvenom tepihu kao transrodni glumac

Eliot je u februaru promenio pol, a u decembru prošle godine je objavio javno da je transrodna osoba

  • 4
Elliot Page Eliot Pejdž Eliot Pejdž, Foto: Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial/Profimedia

Glumac Eliot Pejdž (33) prvi put se pojavio na crvenom tepihu, na Met Gali, otkad je u decembru prošle godine objavio da se identifikuje kao transrodni muškarac.

Crvenim tepihom Elitot je prošetao u klasičnom, crnom odelu koje je ukrasio zelenom ružicom i privukao je veliku pažnju prisutnih, ali i medija.

Eliot se u martu prošle godine podvrgnuo operaciji promene pola i uklonio je tikivo u grudma kako bi imao muževniji izgled. Nakon priznanja da je transrodna osoba rastao se s plesačicom Emom Portner koja je njegovu odluku o promjeni pola javno podržala.

- Dragi prijatelji, želim podeliti s vama da sam transrodna osoba, koristim za sebe zamenice on/oni i zovem se Elliot. Osećam se srećno što mogu da napišem ovo, da sam na ovom mestu u svom životu. Neverovatno sam zahvalan zbog ljudi koji me podržavaju na ovom putovanju. Molim vas i za strpljenje - napisao je glumac kada je javno podelio da je transrodna osoba.

- Srećan sam, ali i u velikom strahu od invazije u svoj život, mržnje, šala i nasilja. Jako se ponosim Eliotom. Trans, i nebinarne osobe su dar ovom svetu. Molim vas za strpljenje i privatnost te da mi se pridružite u podršci trans-životu svakog dana. Volim što sam trans i moja ljubav ide svima sličnima. Vidim vas- napisao je glumac svojevremeno.

Kako je Eliot izgledao na crvenom tepihu, prvi put kao transrodna osoba, pogledajte u galeriji iznad, gdemožete videti i kako je izgledao kao žensko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA