Vatreni Italijan uvukao bodi i pokazao poruku na nezgodnom mestu, obožavateljke lude

Fatalni frontmen grupe Maneskin nikoga nije ostavio ravnodušnim

  • 9
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Damiano David; Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Zgodni italijanski pevač Damiano David, koji je zaludeo devojke širom sveta, nakon što je sa bendom Maneskin pobedio na Eurosongu, još jednom je bacio obožavateljke u trans.

Damiano je ovog puta pokazao svoju zadnjicu i to u vešu koji bi retko koji muškarac nosio, ali kao što je poznato, ovaj fatalni Italijan pomera granice.

Na slikama iza kulisa, sa seta novog spota za pesmu "Mammamia", Damiano je objavio i fotku na kojoj nosi crni bodi sa tangama, pozirajući okrrenut zadnjicom ka kameri, na kojoj piše: "Poljubi ovo".

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih obožavateljki širom sveta, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile na označeno mesto, ali i u bilo koji drugi deo tela.

"Poljubila bih te gde god hoćeš", "Kkava guza", "Šta god da obučeš ti si neodoljiv", "Macan si i u tangama", "Samo kaži gde, odmah ću te poljubiti", "Jedva čekamo novu pesmu", neki su od komentara.

Fotografiju u bodiju pogledajte u galeriji, na drugom mestu:

Podsetimo, Damiano sa svojom grupom "Maneskin" dolazi u Srbiju u februaru ili martu 2022. godine, kako bi održali koncert u našoj prstonici, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Video: Čuvena starleta duvala svećice, pa se zapalila: Zamalo da se proslava rođendana pretvori u tragediju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kivi

    11. oktobar 2021 | 18:27

    Na ovo se pale gejevi, normalne zene nimalo..

  • Maverick

    11. oktobar 2021 | 16:42

    Ma koje su poludele,stalno pišete o njemu kao zenskaros o on je gay😂

  • Pa

    11. oktobar 2021 | 18:13

    Gde nestadose oni pravi muskarci , izumrli ko dinosaurusi , u sta ove danasnje devojke da gledaju kad je to bolje izdepilirano od njih .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA