≫ 

Glumac otkrio da je homoseksualac, upoznao patnera dok je radio za Obamu

On je istakao da je "svoju seksualnost prvo podelio s roditeljima i bliskim prijateljima"

  • 0
Kal Penn Foto: Profimedia/Backgrid UK

Glumac Kal Pen prvi put je javno otkrio da je homoseksualac, otkrivši u intervjuu da živi u zajednici sa partnerom više od deset godina.

Indijsko-američki glumac, koji je možda najpoznatiji po ulozi u "Harold & Kumar", rekao je da se zaljubio u svog verenika Joša dok je radio za Obamu pre 11 godina.

Pen je objasnio da se oseća "vrlo srećno" što ima porodicu koja ga podržava, dodajući da je "prvo svoju seksualnost podelio s roditeljima i bliskim prijateljima".

- Znam da ovo zvuči šaljivo, ali istina je - kada ste već rekli svojim indijskim roditeljima i južnoazijskoj zajednici da nameravam da postanem glumac, stvarno su svi razgovori koji slede nakon toga laki. Oni su reagovali: "Da, dobro" Imao sam podršku od svih. To je divna stvar. Znam da svi imaju različita iskustva s tim i stoga se definitivno osećam vrlo srećno - rekao je glumac.

Što se tiče nadolazećeg venčanja, Pen kaže da su njih dvojica još uvek u fazi planiranja, ali on se zalaže za "veliko indijsko venčanje".

- Očito sam veren za muškarca i naše porodice će biti tamo na venčanju. Sada je veliko neslaganje hoće li to biti veliko venčanje ili malo venčanje - rekao je Kal.

- Još je iskazao želju da to bude jednostavno i brzo, te da ceremoniji prisustvuju samo roditelji. Dakle, moramo se naći na pola puta - dodao je glumac.

Video: Omiljena holivudska barbika nije znala šta znači biti gej dok se nije doselila u Los Anđeles

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA