≫ 

Nusret konačno objavio snimak na kojem priča, ljudi kažu da im se više sviđao dok je ćutao

Mnogi su videom ostali iznenađeni, a u komentarima podeljeni jer nisu svi impresionirani onim što su videli

  • 2

Obožavaoci Salt Baea, čije je pravo ime Nusret Gokče, bili su iznenađeni nakon što je kuvar objavio snimak na kojem prvi put govori. Do sada je objavljivao video snimke na Instagramu, ali nije pričao o njima.

- Čekaj, čekaj. Želim da kažem nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Sledećeg dana. Svaki dan. Stalno. Volim London. London je drugačiji. Kao zlato - rekao je Nusret u videu.

Tada se javio čovek iza kamere i pitao Nusreta kakav mu je engleski.

- Moj engleski je skoro kao britanski. Znate... Živeli. Nadam se da se uskoro vidimo u Londonu - rekao je Nusret na kraju snimka.

Mnogi su videom ostali iznenađeni, a u komentarima podeljeni jer nisu svi impresionirani onim što su videli.

"Prvi put ga čujem da govori", "On govori!", "Ovaj tip mi se više sviđao dok je ćutao", "Bolje da je ćutao, zaista...", "Neka mi neko prevede šta je rekao", glasili su neki od komentara.

Nusret je postao internet senzacija 2017. godine zbog načina na koji soli meso, a njegovi snimci su tada postali viralni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    12. novembar 2021 | 21:28

    Da da, tako je to kada svakoj susi das prostor u medijima. Razocarenje brzo dodje jer 99% njih su idioti. Takvo neko vreme doslo.. na zalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA