≫ 

Ko je fatalna misica ukrajinska misica: Objavljuje slike s oružjem, obraća se Putinu

Osim fotografija na kojima pozira s oružjem u ruci, obučena u vojničku uniformu, misica je objavila i video iz streljane

  • 15

Anastasija Lena, nekadašnja Miss Ukrajine, objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je pozirala sa puškom u ruci, ali i nekoliko videa iz streljane.

Neočekivano od misice, ali kako pišu svetski mediji, Anastasija je istakla da je spremna da rizikuje život, kako bi odbranila svoju državu.

Anastasija, koja je pobedila na izboru za Miss lepote 2015. godine, od kada su počeli neredi u Ukrajini na svom Instagram profilu se često oglašava.

Osim fotografija na kojima pozira s oružjem u ruci, obučena u vojničku uniformu, misica je objavila i video iz streljane.

Kako u svojim objavama često navodi, ona se pridružila vojnim snagama svoje zemlje te da je spremna za rat.

Ko je Anastasija Lena?

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Miss Ukraine🇺🇦Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

Naime, Anastasija se modelingom bavi još od malih nogu, ali je veću popularnost stekla 2015. godine kada je svoju zemlju predstavljala na izboru lepote Miss Grand. Osim modelinga veliku ljubav gaji i prema glumi.

Nekoliko godina radila je i kao TV lice na jednoj turskoj televiziji, a svoju karijeru je osim u rodnoj zemlji uporedno gradila i u Turskoj.

Anastasija je svojim objavama privukla veliku pažnju svetske javnosti, a za samo dva dana, njen Instagram profil zapratilo je novih 130 hiljada ljudi, te je sada prati više od 200 hiljada.

Misica je nakon karijere u modelingu diplomirala marketing i menadžment u Kijevu. Radila je kao menadžerka za odnose s javnošću u Turskoj. Govori pet jezika.

Kako izgleda misica Ukrajine u vojnoj uniformi pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

U nekoliko svojih objava, fatalna Anastasija obratila se i direktno Putinu.

Video: Bammmmm: Ovo je Džulija najseksipilnija pucačica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA