"Često me pitaju na čemu je on, ja sam sklona depresiji": Kejti progovorila o navodnoj krizi s Orlandom

Pevačica je otklonila sve sumnje pri gostovanju u podkastu "Dear Chelsea", kada je govorila o svom vereniku

  • 0
Keti Peri, Orlando Blum Foto: Tanjug/AP / Keti Peri i Orlando Blum

Pevačica Kejti Peri stavila je tačku na nagađanja o navodnoj krizi kroz koju prolazi sa partnerom Orlandom Blumom, a koja su nastala nakon što je u javnosti viđena bez vereničkog prstena.

Osim toga pevačica je na Met Gali prisustvovala bez Orlanda, što je bio još jedan povod da se digne prava bura u javnosti.

Ipak, pevačica je otklonila sve sumnje pri gostovanju u podkastu "Dear Chelsea", kada je govorila o svom vereniku. Ona je najpre rekla da je ljudi često pitaju "na čemu je Orlando", zbog njegove pozitivnosti.

- On jednostavno ima ovako srećne, pozitivne vibracije, a ja sam malo opojnija i sklona depresiji na neki način - i zato mi je dobro da budem u njegovoj blizini jer mi on pomaže da ne razmišljam toliko - rekla je Kejti i otkrila da nikada do veze sa Orlandom nije sebe videla u ulozi majke.

- Nisam imala osećaj da mogu biti majka i mislim da to verovatno proizlazi iz nekih stvari iz detinjstva - pričala je popularna pevačica, a zatim se osvrnula na ćerkicu, koja joj je promenila život.

Peri je tom prilikom rekla i da su joj dvadesete godine obeležile materijalne vrednosti i karijera, dok je u tridesetim tek počelo da joj raste samopouzdanje. Gostujući u pomenutom podkastu Kejti je istakla da joj je sada definicija uspeha sreća njene ćerke.

- Moja je ćerka preoblikovala moj život, moju perspektivu. Dala mi je ljubav kakvu nikad pre nisam imala. Oduvek sam želela tu ljubav.

Podsećanja radi, Kejti i Orlando imaju ćerku Dejzi Dav koja će u avgustu napuniti dve godine. Ovo je pevačicino prvo dete, dok Orlando ima sina Flina Kristofera Bluma iz braka sa manekenkom Mirandom Ker.

Video: Kako je Orlando Blum došao kao melem na rane Keti Peri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA