≫ 

Otkriven razlog raskida Kendal Džener i Devina Bukera: Karijera ih "koštala" ljubavi

I dok Buker gradi karijeru u NBA-u, Kendal je jedna od najupešnijih, ali i najplaćenijih manekenki

  • 0
Kylie Jenner, Devin Booker, Kajli Džener, Devin Buker Foto: Profimedia/Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK

Manekenka Kendal Džener i NBA zvezda Devin Buker nedavno su raskinuli nakon dve godine veze, a sada je navodno otkriven pravi razlog raskida.

Kendal i Devin navodno su imali različite ideje o tome u kom smeru ide njihova veza, jer su usresređeni na svoje karijere.

- Iako im je stalo jednom do drugog, Devin nije nameravao da zaprosi Kendal jer mu je prioritet karijera, a ona takođe dominira Kendalinim životom - rekao je izvor za Page Six.

I dok Buker gradi karijeru u NBA-u, Kendal je jedna od najupešnijih, ali i najplaćenijih manekenki, te su ih karijere očigledno "koštale" veze.

Podsetimo, Kendal i Buker su svoju vezu započeli 2020. godine, a javnost je tak za Dan Zaljubljenih 2021. godine saznala za njihovu ljubav, kada je manekenka objavila fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti.

Džener je oduvek čuvala privatnost u vezama, a ni njena veza sa Bukerom nije bila izuzetak. Izvori slavnog para tvrde da su Džener i Buker "brzo uplovili u ozbiljnu vezu".

- Kendal ga je često posećivala u Feniksu. Nakon što je Devin završio sezonu, ostao je sa Kendal u L.A.-u. Proveli su celo leto zajedno i čak su bili na odmoru sa Džastin Biberom i Hejli Biber. Još su mladi, ali svi navijaju za njih. Oni su sjajan par - rekao je izvor tada.

Pre nego što je njihova veza postala romantična, Džener i Buker su se družili dok su bili u odvojenim vezama. Džener i tadašnji dečko Ben Simons otišli ​​su na večeru sa Bukerom i bivšom najboljom prijateljicom sestre Kajli Džener, Džordin Vuds. Vuds i Buker su se razišli početkom 2019. godine.

Početkom 2022. godine, spekulisalo se da su Džener i Buker podigli svoju vezu na viši nivo.

Iako sama Džener nije nosila prsten, Buker je nosio burmu koju je podelio tokom novogodišnje proslave, što je navelo neke obožavatelje da spekulišu da je par uplovio u bračne vode.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA