≫ 

Glumio je u "Terminatoru" i slamao srca devedesetih: Poroci su mu unuštili život, sada ga ne biste prepoznali

Velika je razlika od vremena kada je bio perspektivana dečija zvezda koja je osvajala srca tinejdžera širom sveta

  • 1
Edward Furlong, Edvard Furlong Foto: Profimedia/Capital Pictures / Film Stills

Američki glumac Edvard Furlong koji si proslavio u filmovima "Terminator 2" i "Generacija X" poslednjih nekoliko godina puni medijske stupce svaki put kada se pojavi u javnosti, a razlog je njegov fizički izgled.

Naime, Furlong danas ima 44 godine, a mnogi njegovi fanovi uvereni su da su za veliku promenu koju vide na novim fotografijama glumca krive teške droge koje je glumac konzumirao.

Edvard se sa skandalima i drogoma susreo već 90ih, a pošto nije želeo prestati supstance su ostavile trag na njegovu telu i licu, zbog čega se dugo nije pojavljivao u javnosti. Kada bi fotografi uspeli da ga uhvate, Edvard bi na fotografijama izgledao zapušteno i neuredno, te ga mnogi ne bi ni prepoznali. Velika je razlika od vremena kada je bio perspektivana dečija zvezda koja je osvajala srca tinejdžera širom sveta .

Život ga nije mazio

Edvard Furlong nije poznavao oca, a majka je izgubila kontrolu nad njim, pa su brigu o njemu preuzeli njegovi ujna i ujak, sve do ranih tinejdžerskih godina. Već kao 15-godišnjak upustio se u vezu s 29-godišnjom glumicom Jackuelin Domac, upoznao ju je za vreme snimanja Terminatora, a onda je ona preuzela i ulogu njegove menadžerke, ali se nije najbolje snašla u tom poslu.

Domac mu je postala verenica, ali njihova ljubavna priča nije dugo traja. Nakon što se poslovni i ljubavni odnos završio, ona ga je tužila i navela da joj duguje novac koji je zaradila kao njegova menadžerka, a tada je tvrdila i da ju je fizički zlostavljao.

Edvard Furlong odlučio je da da još jednu šansu ljubavi, te je njegovo srce osvojila glumica Račel Bella s kojom je bio u braku od 2006. do 2014. godine, a dobili su i sina Ethana.

Ona je zatražila razvod, a sina je mogao da viđa samo uz nadzor jer su u krvi tada malenog Ethana pronađeni tragovi droge.

Nakon filmova 'Generacija X' i 'Detroit Rock City', Furlong nije uspeo snimiti neki zapaženiji film, a u Terminator franšizu vratio se u nastavku 'Dark Fate'. No, radio je samo jedan dan.

Video: Terminator trenira uz neprikosnoveno društvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA