Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac koji je optužen za kanibalizam i silovanje se spasao zatvora: Sud je nakon istraživanja odbacio optužbu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac se spasio zatvora

  • 0
Armie Hammer, Armi Hamer

Armi Hamer / Foto: Shutterstock

Armi Hamer, glumac koji je pre tri godine optužen za kanibalizam, sada je oslobođen i protiv njega neće biti pokrenut postupak zbog druge optužbe, da je izvršio silovanje 2017. godine.

Okružno tužilaštvo u Los Anđelesu donelo je odluku da neće podići optužnicu protiv njega, nakon što se godinama istraživalo da li je izvršio silovanje 2017. godine.

Podsetimo, u martu 2021. godine, žena koja se predstavljala kao Efi, optužila je glumca za "mentalno, emocionalno i s*ksualno zlostavljanje", koje doživljavala tokom četiri godine veze sa njim.

Tvrdila je da je postajao nasilan sve više i više, te da je navodno sve eskaliralo silovanjem. Očekivano, ona je razočarana odlukom Tužilaštva da ne optuže glumca.

Hamer se u početkom 2020. godine već našao u centru skandala kada je optužen za seksualni kanibalizam. U javnost su dospele navodne poruke koje je on slao ženama, a u njima je pisano kako je voleo da im "siše krv sa posekotina i liže ih", dok je druga tvrdila da je želeo na roštilju da ispeče njena rebra i pojede ih, te dodala da ju je žigosao svojim inicijalom "A".

Glumac se zbog svega povukao, bio na rehabilitaciji, a onda se i preselio na Kajmanska ostrva, gde je živeo sa bivšom ženom i decom, te radio kao prodavac tajmšera - nekretnina koja je u vlasništvu više ljudi, od kojih svako ima određeni vremenski period kada tu može da boravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA