BRAVO: Goran Bregović donirao 20.000 evra

- Tačno je da sam uplatio novac, ali ja ne volim da pričam o svom humanitarnom radu... U ovim teškim trenucima apelujem da se posebno povede računa o Romima, koji su najteže pogođeni - rekao je poznati muzičar, koji je 10.000 evra dao Ubu, a istu cifru je donirao Maglaju

  • 7

Poznati muzičar Goran Bregović rešio je da pomogne ugroženom stanovništvu od poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Kako piše "Kurir", Brega je dao 20.000 evra, od čega je 10.000 evra dao gradiću Ubu, a istu cifru je donirao gradu Maglaju.

Inače, Bregović je u stalnom kontaktu sa čelnim ljudima ova dva grada, kojima je poplava nanela veliku materijlu štetu, dok su mnoge porodice ostale bez svojih domova.

- Tačno je da sam uplatio novac, ali ja ne volim da pričam o svom humanitarnom radu. Razgovarao sam s nadležnim organima u Srbiji i Bosni i Hercegovini kako bih saznao koja su područja najugroženija. Čuo sam se predsednicima opštine Ub i Maglaj da vidim šta im je najpotrebnije - rekao je Bregović za ovaj dnevni list i nastavio:

- Konvoji su juče krenuli i, prema informacijama koje imam, stigli su na odredišta. Velika tragedija zadesila je Srbiju, Bosnu i Hrvatsku. U ovim teškim trenucima apelujem da se posebno povede računa o Romima, koji su najteže pogođeni - rekao je muzičar i apelovao na narod da ostane ujedinjen i kad se voda povuče, naglasivši da će on i njegovi prijatelji nastaviti da pomažu.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvoncica

    20. maj 2014 | 12:04

    Ma kakvo reklamiranje, tako i treba da se zna sve! Neka pozovu i ostale da pomognu,ko koliko moze.. Ili posaljite poruku na 1003!

  • Sns

    20. maj 2014 | 12:56

    Kako koji parajlija daje pare sve veca bruka. Na kraju ce donirati po20 din.

  • Elaza

    20. maj 2014 | 23:46

    BREGO MAJSTORE NISMO NI SUMNJALI U TEBE.BiH A,SAD BI SE ZAHVALILA SVIM ESTRADNJACIMA, I INIM PRIFILIMA KOJI SU POMOGLI U OVIM TEŠKIM USLOVIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA