NADA TOPČAGIĆ: Pevači su gladni i nemaju od čega da žive!

- Zamisli da jednom čoveku daš 50.000, 60.000, 100.000 evra, a cela estrada je gladna - ispričala je pevačica

  • 23

Priče da su pojedine njene kolege zaradile ogromne honorare za Novu godinu, na svoj način je prokomentarisala Nada Topčagić koja kaže da većina pevača jedva preživljava kao i da mnogi od njih ne mogu da ugovore "tezge".

- Da sam ja bila na mestu nekog ko odlučuje, rekla bih da svi idu na trgove da pevaju. Tako bi svi uzeli deo tog velikog kolača. Ima mnogo muzičara i pevača koji su gladni i nemaju od čega da žive. Zamisli da jednom čoveku daš 50.000, 60.000, 100.000 evra, a cela estrada je gladna. Ne možemo jednom čoveku dati tolike pare, a ne misliti na druge. Ljudi nas gledaju na televiziji i misle da mi uzimamo pare. Lepo je Tržanka rekla, mi nemamo ništa od toga što smo na televiziji. Štaviše, to mnogo košta - izjavila je Nada u intervjuu za radio "Kiss".

Foto: Promo TV Pink Foto: Promo TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kvalitet

    5. januar 2015 | 13:42

    Kvalitet se gleda Nado,a ne kvantitet koliko vas ima ko bi vas sve nahranio.A plaćeni su oni koje narod želi da sluša.A neki na ovoj našoj estradi su odavno zreli za penziju,samo ne žele da prihvate tu činjenicu pa su zato "gladni".

  • hijavata

    5. januar 2015 | 14:13

    kako pevate tako i zaradjujete. pojavite se na televiziji polu gole i mislite da ste zvezde a narod da vam odmah tutne par stotina evra cim se pojavite ispod nekog satora e pa gospodo narod se opametijo nema vise para za badava.Vecina iz vase branse je daleko ispod proseka sto se pevanja tice zato tisina ako si gladna onda u planinu i cuvaj ovce....

  • Suza

    5. januar 2015 | 16:03

    Godinama unazad slusamo o basnoslovnim honorarima. U svakoj emisiji ste nabrajali svaki grad sa datumima gostovanja,kukali kako nemate slobodan vikend. Pretrazujuci internet ostala sam zapanjena kada sam videla pevace kojima pijani gosti lepe novcanice od 500€ na celo. Pevali ste na Romskim svadbama gde su vas prekrivali dukatima. Hvalili se, jeli pili,veselili,kupovali nekretnine... Kako vas nije sramota? Kada ste uzimali bilo vam je lepo,kada treba da platite,kuknjava. Bolje vam je da cutite da ne iritirate ovaj narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA