Zvali su je nakaza, a ona sada bez kose i sa tri zuba u ustima, zarađuje milione! (FOTO) (VIDEO)

Melani Gajdos boluje od retkog genetskog poremećaja, ali uspela je da se izbori sa maltretiranjem i uvredama vršnjaka, i postane uspešna manekenka

  • 61
Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Melani Gajdos (26) je primer da nikada ne treba odustajati, jer uspela je, iako boluje od retke genetske bolesti koja izaziva deformitet kose, zuba i noktiju, da postane jedna od najtraženijih svetskih manekenki, i tako se na najbolji način osveti svim bezdušnicima koji su je, dok je odrastala, nazivali nakazom i čudovištem! 

Iako su sve šanse bile protiv nje, Melani koja boluje od ektodermalne displazije je uspela da preživi sva iskušenja, i izbori se sa zgražavanjem okoline i maltretiranjem svojih vršnjaka.

- U školi su me stalno vređali, šalili se na moj račun, zvali me nakazom... Bila sam toliko depresivna da sam svakodnevno razmišljala o samoubistvu. Bila sam ubeđena da neću doživeti svoj 18. rođendan. Modelingom sam počela da se bavim da bih više naučila o sebi i nikada nisam mislila da će mi to biti profesija - izjavila je Melani koja dodaje da zbog bolesti ima veoma male pore na koži i zbog čega skoro da nema dlaka, kao i da trenutno ima tri mlečna zuba, ali da oni brzo počinju da trule.

Ipak, Melani Gajdos je danas veoma tražena manekenka, zarađuje velike sume novca, a u međuvremenu je postala i glumica.

Svaka čast!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksi15

    14. mart 2015 | 13:32

    Zašto je nakaza? Zašto bolesne ljude nazivati nakazom? Za razliku od mnogih zdravih, ova devojka ima dušu... To što nema kosu i zube, ne čini je ništa manje vrednom! Uvek, kad god sam imala kontakt sa nekim ko je imao neki zdravstveni poremećaj, trudila sam se da sakrijem tugu, da ga/je gledam kao normalnu osobu, da se ni u jednom trenutku ta osoba ne oseti manje vrednom od mene... Zato, roditelji treba da uče svoju decu da se sa bolesnom decom ponašaju kao da su zdrava, da se druže s njima i da ih ne podsmevaju!

  • marija

    14. mart 2015 | 14:37

    Jadna devojka meni je zao, a definitivno da je modni svet poremecen i isto kao sto su uzeli onog andreja pejica koji ne zna da li je musko ili zensko tako i sada nju uzimaju radi svojih bolesti. Sigurno nisu zeleli da joj pomognu jer je dobra osoba. Vec gledaju svoje interese da se bar po njoj razlikuju

  • beogradjanka

    14. mart 2015 | 13:29

    Meni nije neprijatno da je gledam samo mi je zao devojke. Tesko detinjstvo gde su je deca ismejavala zbog bolesti. Zalosno! Ako moze ovako da zaradjuje neka zaradjuje ja nemam nista protiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA