Voditeljka DNK skinula donji veš u Poreskoj upravi, da bi dokazala službenici da nije u pravu!

- Šta drugo čovek može da uradi u trenutku nemoći i besa, nego da se ponizi - rekla je Nataša Aksentijević nakon incidenta u Poreskoj upravi

  • 9

Voditeljka emisije DNK televizije Pink, Nataša Aksentijević, skinula je donji veš pred inspektorkom u Poreskoj upravi u Zemunu, kako bi dokazala službenici da se porodila pre nedelju dana, piše "Kurir".

Voditeljka je revoltirana reakcijom službenice, koja joj nije verovala da se pre samo sedam dana porodila, odlučila da joj to dokaže skidanjem donjeg veša.

PREZGODNA: U čuvenu srpsku voditeljku svi na plaži gledaju, bez da trepnu! (FOTO)

- Kao slobodan umetnik, Nataša je došla u Poresku upravu da potpiše dokumente, jer je trenutno na porodiljskom bolovanju. Međutim, u kancelariji se dogodio skandal. Voditeljku je iznervirala gospođa koja tamo radi, a koja je preko reda htela da završi svoj posao kod koleginice. Nataša joj je najpre ljubazno objasnila da žuri, jer je kod kuće ostavila bebu staru nekoliko dana i zamolila je da sačeka svoj red. Gospođa joj nije poverovala da je porodilja, već je počela ironično da se smeje. To je voditeljku dodatno iznerviralo, pa se skinula kako bi joj dokazala da se zaista porodila. Tada je inspektorka zamolila koleginicu da napusti prostoriju - ispričao je sagovornik ovog dnevnog lista.

Printskrin: Youtube/StravaKanal Printskrin: Youtube/StravaKanal

Situaciju je potvrdila i sama voditeljka.

- Mi obični građani, koji ne poznajemo nikog u državnim službama, decenijama smo žrtve korumpiranog sistema. Posle 25 dana prikupljanja dokumentacije, odbijena sam za porodiljsku nadoknadu, jer je nedostajao jedan papir. Traži se lično prisustvo i ja tri dana nakon porođaja odnosim papir. Na moju molbu da mi izađu u susret, gospođa je prokomentarisala: "Svi se vi vadite da ste se tek porodili". Šta drugo čovek može da uradi u trenutku nemoći i besa, nego da se ponizi - rekla je Nataša.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA