CECA SE POKLONILA PRED PATRIJARHOM: Gordost je najgora moguća osobina! (VIDEO)

- Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina - izjavila je Ražnatovićeva

  • 10

Pevačica Ceca Ražnatović koja je bila među zvanicama na dobrotvornoj večeri u manastiru Rajinovac, otkrila je da svoj društveni mir pronalazi upravo na ovom mestu.

- Često dolazim u ovaj manastir. Tu je i moj duhovnik, duhovnik cele naše porodice. Moja deca i priljatelji takođe dolazimo. Ovde je raj za dušu i uvek u Rajinovcu nađem svoj mir - izjavila je Ceca koja se, pre ulaska u manstir, poklonila pred patrijarhom Irinejom.

Ražnatovićeva je sve ljude, koji su u mogućnosti, pozvala da doniraju novac za obnovu ovog manastira.

Pogledajte prilog emisije "Premijera" sa dobrotvorne večere u Rajinovcu:

- Nikome od nas nije potreban ovakav vid kampanje. Svi smo mi kroz naš posao ostvareni, ali ovakve stvari su odlične za ljude koji nisu informisani, obavešteni, a pre svega su pravi vernici. Ovo je posebna prilika gde se ja obraćam javnosti. Potrebna su nam novčana sredstva za ovaj manastir, klizište preti da će urušiti ovaj sveti hram. Ja se prva ne postavljam na način da sam iznad ostalih ljudi. Ponašam se kao i svi. Uvek sam bila pristupačna ljudima, nikada nisam patila od nekih visina, jer gordost je najgora moguća osobina - zaključila je Ceca.

Printskrin: YouTube/RTV Pink Official Printskrin: YouTube/RTV Pink Official

Osim nje, na dobrotvornoj večeri u porti manastira Rajinovac su bili i patrijarh srpski Irinej, košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomašević, političari Dušan Bajatović i Velimir Ilić, pevačice Sanja Đorđević i Viki Miljković, kao i pevač Aco Pejović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • well

    30. septembar 2015 | 14:20

    Ceca je humana i dobra zena,ne bi je narod toliko voleo da nije,to se prosto oseti.

  • Florense

    30. septembar 2015 | 19:46

    Ne razumem a zasto je to cudno da se pokloni pred patrijarhom pa to je svesteno lice po meni to je normalno nije ceca majka tereza pa da se ne klanja

  • vidi

    30. septembar 2015 | 14:19

    Lepa je bez sminke samo da sredi ta usta,nije joj to trebalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA