MAJA ODLUČILA: Napušta "Farmu" pre finala, iznenadićete se KADA i ZAŠTO! (FOTO)

Pevačica će, navodno, posle više od tri meseca boravka na imanju, izaći iz rijalitija

  • 38

Iako je kraj rijalitija blizu i Maja Nikolić je jedan od najjačih igrača na "Farmi", pevačica će navodno iz zdravstvenih razloga morati da napusti imanje u Lisoviću pre superfinala. 

POP IZ BARAJEVA OTKRIO MAJINU NAJVEĆU TAJNU: Ovo Nikolićeva ZAISTA radi kada izlazi sa "Farme"!

Mada su joj lekari predlagali operaciju još ranije, jer joj je ugroženo zdravstveno stanje, Maja nije želela da izađe iz rijalitija, jer joj je stalo da dođe do finala. Međutim, izgleda da će ipak morati, i to već u četvrtak, jer trpi bolove već izvesno vreme.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Maja već nekoliko meseci ima vaginalne gljivice, koje ginekolog ne uspeva da joj izleči, iako sve ovo vreme pije antibiotike i lekove kako bi ih sanirala - ispričao je izvor i dodao:

- Kada je zbog bolova jajnika izašla sa "Farme" na pregled, ustanovljeno je da joj se ciste na jajnicima uvećavaju i da postoji bojazan da njihov sadržaj nije benigan. Doktor je tražio da hitno bude operisana, ali ona nije htela da potpiše uput, jer želi do kraja da se bori u rijalitiju - ispričao je izvor.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

THANK YOU, RADASHEEN: Popadaćete na patos kad vidite kako Maja Nikolić uči Kardašijana engleski! (VIDEO)

Podsetimo, Maja je nedavno u priči sa Jelenom Krunić rekla kako već tri meseca ima gljivično oboljenje, te da joj je, prema rečima ginekologa, stanje sa jajnicima alarmantno.

Iz tog razloga se pevačica, čini se, ipak predomislila za datum operacije pa će navodno napustiti rijaliti pre dugoočekivanog superfinala. 

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    18. decembar 2015 | 11:45

    N A P O K O N ,, JUPIÌIIIII , NECE BITI REPLIKA NA BILO CIJE GOVORE !!!!!!! ETO , A ZNALA JE DA TO "PRIKACI " DRUGIM ZENAMA *****

  • Lola

    18. decembar 2015 | 12:06

    Naruseno joj je zdravlje,ima gljivicno oboljenje,a pritom je na farmi na kojoj nema uslova za higijenu,ugrozava i zdravlje ostalih ucesnika,dr je rekao da mora hitno na operaciju a ona kao hoce do kraja da ostane u rijalitiju,to je bitnije nego zdravlje,svasta,ako je istina ovo sto pise onda je ona stvarno za psihijatriju

  • Qwerty1

    18. decembar 2015 | 11:43

    Najjaca je samo u zlobi koja izlece iz nje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA