MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Da ne verujete šta je SVE Severina zabranila Kebi! (FOTO)

- Čim ga pitamo za Seve, nešto promrmlja sebi u bradu i promeni temu - pričaju po Grandu

  • 7

Da Dragan Kojić Keba i njegova snajka Severina nisu baš u najboljim odnosima - učinilo se svima koji su prisustvovali snimanju "Grand" novogodišnjeg programa.

SEVALE GAĆICE, IZLETALE GRUDI: Na "Grandovom" novogodišnjem veselju muškarci su TOTALNO izludeli! (FOTO)

Otlada se hrvatska pevačica udala za njegovog sina Igora, izgleda da je u novoj porodici "zavela" oštra pravila koja striktno moraju da se poštuju.

Keba je, kao što je dobro poznato, doskora bio raspoložen za priču na svaku temu, nije hteo, kako navodi Stars, da kaže nijednu reč o snajki i sinu.

- Čim ga pitamo za Seve, nešto promrmlja sebi u bradu i promeni temu. Mora da mu je snajka zabranila da o njoj govori, da ne bi stalno štucala - pričalo se šaljivo po Grandu.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

Keba je vešto izbegao da bilo šta kaže na tu temu:

- Nemojte, molim vas. Sad moram da pevam i da se koncentrišem na svoj scenski nastup. Stalno me pitate o Severini i Igoru, šta više da vam pričam. Dosta ste pisali o svemu, vreme je da se svi malo odmorimo.

Foto: Facebook/Severina Vuckovic, Instagram/igorkojic, Youtube/nedeljaplus Foto: Facebook/Severina Vuckovic, Instagram/igorkojic, Youtube/nedeljaplus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA