NOVOGODIŠNJI VAŠAR NA FARMI: Pogledajte kako je Tamara "skinula" Vendi! (VIDEO)

Đurićeva se prerušila u pevačicu, Gabrijela u lokalnu gataru, Radašin je bio potencijalna mušterija, Aca tezgaroš, a Miloš prodavac sa stomakom

  • 18

Nekoliko farmera je došlo na ideju da napravi novogodišnji sajam na imanju, odnosno u spavaćoj sobi. Tamara, Aca, Miloš, Jelena Krunić, Gabrijela i Radašin bili su originalniji nego ikada, a Đurićeva je bila u glavnoj ulozi - kao pevaljka Lendi. 

VENDI vs. LENDI: Farmeri oduševili zadrugu LUDOM idejom, pa dobili NEVEROVATNU nagradu! (FOTO)

Tamara je pokušala da imitira Vesnu Vukelić Vendi, sa kojom nije u najboljim odnosima, a zvala se - LENDI.

TOTALNA LUDNICA: Šokiraćete se koji farmeri imaju najviše glasova za pobedu! (FOTO)

Pogledajte kako je izgledao performans i kako je Tamara izgledala kao Vendi, ovaj, Lendi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drekavac

    23. decembar 2015 | 22:04

    Sta reci osim "Esencija zla"! Salim se, naravno. Lepi a i smesni su bili. Drago mi je sto su se uzdigli, a ne potonuli sa praznim likovima.

  • Dada

    23. decembar 2015 | 21:11

    Tamara kraljice.......gledala sam , ovo su organizovali za 10 min.svaka cast....mladost neka pobedi....bilo ko iz mladje ekipe

  • mimi

    23. decembar 2015 | 21:47

    Bravo! Ova mlada ekipa i jeste za Farme, a ne Kristijan ( bajkotvorac,za'ebao je davno imenjaka Hansa Kristijana Andersena, čovjek koji tračari više od bilo koje žene, odavno ništa ne radi, osim valjanja po kreveru sa (m)oralnom Stanijom. Ili, nedaj Bože, Vendi, sa svoje tri rečenice i demagogijom na svako postavljeno pitanje. O Staniji i karakteru osobe koja trpi sve uvrede od Kristijana samo zarad glasova i osjećaja sigurnosti, iako je ona pobogu solo igrač ( ahahha, grohotom se smijem). Kakve gadosti izgovore jedni drugima, sve iskusni i mudri igači i opet nikom ništa. Podrška za mladost i duhovitost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA