NE IZBEGAVAM ZATVOR, GLASAJTE ZA STANIJU! Kristijan, 30 minuta pre operacije, poslao poruku fanovima! (VIDEO)

Glavni deo obraćanja Golubović je posvetio podršci starleti, moleći obožavaoce da glasaju za nju

  • 91

Kristijan Golubović se, baš kao što je i najavio, video porukom obratio većeras svojim fanovima, i to, kako je rekao, pola sata uoči hirurške intervencije na glavi. 

BILA SAM LOJALNA KRISTIJANU: Stanija otvorila srce pred završnicu "Farme"! (VIDEO)

Golubović je obrazložio zbog čega mora da obavi zahvat, demantujući priče da je to još jedan način da izbegne zatvorsku kaznu jer, kako kaže, ne može da je izbegne.

ZAR SAM JA NAJVEĆI PROBLEM U SRBIJI? Evo šta je Kristijan poručio fanovima (FOTO)

Glavni deo poruke Golubović je, međutim, posvetio podršci Staniji, i apelovao na svoje obožavaoce da glasaju za nju, i da zajedno u sredu proslave njenu pobedu na "Farmi".

PROCUREO SNIMAK: Ovako je razjareni Kristijan polomio vrata i povredio Jelenu Krunić! (VIDEO)

Pogledajte video poruku Kristijana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    28. decembar 2015 | 22:38

    Zar nije rekao da su se on i Stanija dogovorili da dele nagradu ako neko od njih dvoje pobedi? I sada poziva "fanove" da glasaju za Staniju a ne Medenicu. Pa olos ostaje olos do kraja.

  • BG

    28. decembar 2015 | 22:13

    Sram da te bude Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si, nazivao si Jasminu pravim prijateljem a sad apeluješ da se glasa za Staniju koja je čim si otišao sela da jede palačinke a onu jadnu ženu koja ne može da hoda normalno si naterao da ti nosi džak do kapije. Očito da ti nešto fali u glavi kad ti jedini nisi video ko je Stanija. Ma ustvarri isi ste!

  • Brle

    28. decembar 2015 | 22:27

    Nadam se da ce operacija da zavrsi dobro, ali ni ti ni Stanija niste zasluzili nista. Istini za volju, pokazali ste omladini kakvi ne treba da budu. Niste jedini, naravno. Srecno i brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA