NIKAD JAČI SPISAK! Evo ko će biti učesnici "Parova" koji počinju 25. decembra! (VIDEO)

Na spisku potencijalnih učesnika nalazi se čak 200 imena, a među njima se nalaze i veterani rijalitija ali i potpuno novi kandidati

  • 35

Nakon što je televizija "Happy" juče i zvanično potvrdila da nova sezona "Parova" počinje u nedelju, 25. decembra, ono što sve najviše zanima je ko će se sve naći među učesnicima, a kako saznajemo, gledaoce očekuje nekoliko velikih iznenađenja, i spisak takmičara je verovatno najjači i najduži do sada, budući da je u opticaju čak 200 imena.

SRAMOTA! Macine porno-slike objavljene na sajtu za elitnu prostituciju, ima čak i CENA! (18+) (FOTO)

- Ideja je da se ova sezona "Parova" fokusira na decu poznatih ličnosti, i skoro je izvesno da će u rijaliti ući Goca Božinovska sa svojim sinom Mirkom Šijanom, jer, kako se priča, pevačica na ovaj način želi da ga odvoji od ulice. Takođe, njima će se pridružiti i Ljuba Pantović sa ćerkom Aleksandrom, koje će pravo iz "Snajki" ući u "Parove" - kaže izvor Telegrafa blizak produkciji i napominje da je ovo tek početak.

U vili u Zemunu ćemo videti i Vesnu Rivas i njenog sina Petra, a da sve bude žestoko potrudiće se prekaljene veteranke Ružica Veljković, koja je pobedila u prethodnoj sezoni, kao i nezaobilazna Maca Diskrecija.

Ugovor je potpisan i sa Miljanom Kulić.

- Profili učesnika se snimaju na čak četiri lokacije, a ugovori koje su takmičari potpisali u nikad nisu bili jači, ali i stroži. U petak će se podvući crta, i tada će i definitivno biti poznato ko sve u nedelju uveče ulazi u rijaliti - zaključio je naš izvor.

Teško je zamisliti "Parove" bez Gastoza, ali prema nezvaničnim informacijama, on sigurno neće ući u rijaliti u naredna dva meseca, što ne znači da se neće kasnije pridružiti ostalim takmičarima... dok je još neizvesno da li će gledaoce ponovo zabavljati Zmaj od Šipova... 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA