NAJHUMANIJA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Filip Živojinović apelovao da se pomogne malom Urošu (FOTO)

- Ukoliko ste u mogućnosti pošaljete poruku 19 na 3030 da pomognemo zajedno mom malom drugaru Urošu Karapandžiću koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize - napisao je Filip

  • 1

Kao i mnoge ličnosti, i Filip Živojinović je čestitao sve najlepše za Novu godinu. On je apelovao da se pomogne dečaku Urošu Karapandžiću, koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize.

- Dragi moji, želim svima da 2017 god. prvenstveno donese puno zdravlja vama i vašim porodicama i da naučimo to da cenimo. Onima koji nemaju tu sreću želim da svi zajedno pomognemo kolko god možemo jer nema plemenitijeg poklona koji život moze da nam pruži. U to ime uz čestitke za Novu godinu i najlepše želje svima, želim da vas zamolim da odvojite minut vaseg vremena i ukoliko ste u mogućnosti pošaljete poruku 19 na 3030 da pomognemo zajedno mom malom drugaru Urošu Karapandžiću koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Imao sam nekoliko puta čast da upoznam Uroša i njegove roditelje koji se lavovski bore da obezbede Urošu lečenje kako bi mogao da ojača i da se oseća što bolje. Znam da mnogo ljudi pomaže svakodnevno onima kojima je to najpotrebnije i mislim da je ovo jedan prelep način da uđemo u Novu godinu uz želju da omogućimo što bolji život onima koji nisu imali sreće kao većina nas. Nek Bog čuva vas i vase porodice. Srećna Nova godina i nek vas sreća prati - napisao je Filip i objavio fotografiju kako može da se pomogne ovom dečaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA