ŽELI JE GOLU: Ekrem nagovara Staniju na striptiz (VIDEO)

"Ti i ja večeras da napravimo strptiz. Ja ću da se skinem go u gaćice, a ti da skineš od pojasa do gore. Ceo svet da te vidi, ne da te gledaju po kompjuterima i po novinama", rekao je Jevrić starleti

  • 1

Ekrem Jevrić predložio je Staniji Dobrojević da naprave šou večeras.

- Slušaj me dobro. Ti i ja večeras da napravimo striptiz. Ja ću da se skinem go u gaćice, a ti da skineš od pojasa do gore. Ceo svet da te vidi, ne da te gledaju po kompjuterima i po novinama. Dobićeš prvo mesto, odseci mi glavu ako ne dobiješ prvo mesto - rekao je Jevrić starleti.

Starleta i ovonedeljna gazdarica na "Farmi" je pokušala da mu objasni da ona ne može da se skida tako pred svima, jedno je kad ona ode na plažu sa profesionalnim fotografima i šminkerima, kada rade umetničke fotografije, a drugo je to što on njoj predlaže.

- Ero, reci mu da mi je dosta toga, da bi narod odmah odreagovao kako sam jedva čekala da se skinem, narod već ima predrasude o meni, ne treba mi to. Ja sam se penzionisala od toga, dosta mi je - dodala je Stanija, ali Ekrem je i dalje insistirao:

- Pa to je samo minut posla!

- Ma ni minut, dva... Fuj mi je to, ja da se skidam tu uz krave i koze? Neka budem i poslednja, al' ja se ne skidam i tačka. Da mi neko punudi milion, pa možda i da pristanem. Ako me pozove časopis, da, potpišem ugovor i to je to - završila je starleta.

Stanija je pitala Ekrema zašto ne tera Jovanu ili Ljubu da se skinu gole. Jevrić je obrazložio da misica nema neke grudi, a da bodi-bilderka ima silikone.

Pogledajte razgovor Ekrema i Stanije

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раде

    6. jun 2013 | 21:43

    И после се сви говоре Екрем ово, Екрем оно, Ера ово, Ера оно, а Дуле не ваља ништа. Па разлика између поменуте двојце и Дулета је у томе што jе Дуле пре свега поштен човек, Дуле сходно својим годинама гледа Станију као ћерку, и пази је, и сетите се како ју је тешио када су јој двојица поменутих дали штапић, јер су добили заслужену корпу, па им је прорадила сујета, и тако поштен човек какав је Дуле је избачен, а доказане педофилчине које Станију гледају као сексуални објекат, ветре по фарми, зато нам све тако и иде. Да сам на Станијином месту одвалио бих Екрему такав шамар да би му глава отпала. Човек није ни свестан колико има среће. Напред Филипе, врати се Дуле!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA