FARMA: Edin i Jelena Golubović sluge! (VIDEO)

- Draga Jelena, hvala ti na poštedi, šta da kažem, biće mi drago da uđem u spoljni svet malo, pored ove bagre na imanju. Bagra u smislu što se svađaju i prepiru kao vrane. Naravno da se šalim - rekla je Golubovićeva, dok su joj ukućani zviždali

  • 0

Ovonedeljna gazdarica Jelena Jovanović za sluge je izabrala bivšeg odbojkaša Edina Škorića i rediteljku i glumicu Jelenu Jovanović. Istakla je da ih bira jer je sigurna da niko od njih neće ispasti i dodala je da će Jelena biti pošteđena svih poslova, te će Edin obavljati dužnosti sluge.

- Ne želim niko zbog mene da ispadne. Dugo sam razmišljala i shvatila da ni Jelena ni Edin neće ispasti ako ih postavim za sluge. Ženski sluga neće ništa morati da radi, dok će muški morati sve da obavlja - rekla je Jelena, a Edin je bio šokiran.

Škorić je šaljivo rekao da je on i ranije bio Jelenin sluga, budući da joj je donosio kafu u krevet, menjao posteljinu i prao kosu. Jelena je sve ukućane nazvala bagrom.

- Draga Jelena, hvala ti na poštedi, šta da kažem, biće mi drago da uđem u spoljni svet malo, pored ove bagre na imanju. Bagra u smislu što se svađaju i prepiru kao vrane. Naravno da se šalim - pravdala se Jelena dok su joj farmeri zviždali.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA