ONI SU NASMEJALI REGION: Ovo su najgori učesnici X Factora! (VIDEO)

Dok su u centru pažnje takmičari koji su oduševili žiri i čitavu naciju, mi vam predstavljamo TOP 5 učesnika koji se nisu proslavili učešćem u srpskoj verziji najgledanijeg šou-programa na svetu

  • 3

U proteklih šest epizoda popularnog šou-programa "X Factor" publika je imala priliku da čuje fenomenalne glasove koji su oduševili čitavu naciju. S druge strane, bilo je i urnebesnih takmičara koji su zasmejali žiri, ali i publiku kraj malih ekrana.

Debi nekolicine završio se neslavno, a neki od njih priznaju da su u najgledaniji šou svih vremena došli kako bi dobili pet minuta slave i priliku da steknu popularnost.

U prvoj epizodi Milana Drljača, koja ima 14 godina i dolazi iz Banjaluke pevala je pesmu Ališe Kiz "Fallin'". Komentari žirija bili su negativni, a Emina je rekla da je pesma preteška za devojčicu. Kristina je dodala da Milana nema sluh, a i da je veoma grešila u tonovima.

Slavko Kalezić, momak iz Podgorice, koji za sebe kaže da je multimedijalni umetnik, nasmejao je naciju svojim izvođenjem pesme "End of time" od Bijonse. Slavko je igrao, bacao se, tresao se, ali i pevao. Žiri je bio oduševljen, a publika je vrištala od smeha.

Marija Milić (40) iz Beograda potpuno je oskrnavila Bijonsinu pesmu "Halo". Priznala je da je došla kako bi razbila monotoniju u svom životu. Žiri je bio zaprepašćen, Kristina je okarakterisala kao "ukrajinsku vešticu koja straobalno peva".

Marija je na kraju rekla da je oduševljena i prezadovoljna svojim nastupom.

Poslušajte kako je Milićeva zaprepastila žiri:

Mladen Miljković ima 23 godine i diplomirani je glumac. Svojom ljubaznošću je osvojio prisutne, ali je komentar žirija bio konačan. Izveo je pesmu "Milo moje" Bisere Veletanlić.

U poslednjoj epizodi kvalifikacija, zanimljivim stajlingom i sa zastrašujućom maskom Milić Vukašinović je uplašio publiku, a žiri je pogodio da se radi o srpskom rokenrol pevaču.

Milić ipak nije zadovoljio kriterijume koji su potrebni za potencijalnog pobednika ovog šou-programa.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    4. decembar 2013 | 23:39

    Najjaca je ova lujka sa Beyonce I pjesmom "Hallo".. :D

  • CZBG

    5. decembar 2013 | 09:18

    Ma ovaj sa ćorama pobednik,kad je počeo da koluta očima i da se trese na početku,ja reko ima epi napad

  • Aa

    5. decembar 2013 | 11:58

    A zasto vam se ne svidja? Bas je lepa pesma. HAHAHAHAHAHHAHAHAH

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA