SARA: Lajza Mineli je neverovatna umetnica! (FOTO) (VIDEO)

"Ovo je za mene jedna od najdražih transformacija do sada. Svakog trenutka sam uživala uz moju partnerku Tamaru Dragičević i koreografa Milana Gromilića", rekla je mlada pevačica za Telegraf

  • 0

Sara Jovanović će ove subote u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" imitirati čuvenu Lajzu Mineli a uz pomoć glumice Tamare Dragičević, koja će se transformisati u plesača Džoela Greja, pokušaće da dočara čuveni nastup iz legendarnog filma "Kabare"(1972.), uz prateću numeru "Money".

 

U izjavi za Telegraf, mlada pevačica je istakla da joj je čast što će se naći u ulozi popularne američke glumice.

 

- Ovo je za mene jedna od najdražih transformacija do sada. Lajza Mineli je neverovatna umetnica, i bila mi je čast da je spremim za ovu nedelju. Pripreme su možda bile najnapornije do sada, jer je numera jako teška, iako možda na prvi pogled izgleda jednostavno ali sam svakog trenutka uživala uz moju partnerku Tamaru Dragičević i koreografa Milana Gromilića - rekla je Sara za naš portal.

 

 

Jovanovićeva je takođe pohvalila Tamaru i istakla da ih je ovaj zadatak dodatno zbližio.

 

- Još na početku šoua sam se posebno zbližila sa Tamarom, a ovaj zadatak mislim da nas je zbližio još više. Divno je raditi sa tako odgovornom, talentovanom i vedrom devojkom. Imam samo reči pohvale za nju. Videćete i sami koliko smo se zabavile tokom priprema, a i tokom samog nastupa - zaključila je zvezda druge sezone "Prvog glasa Srbije".

 

Da podsetimo, nova epizoda emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na programu je ove subote u 21 čas na televiziji "Prva".

 

Pogledajte kako su Lajza Mineli i Džoel Grej izveli numeru "Money" u filmu "Kabare"

 

 

(V.Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA