KAĆA GUBI KONTROLU: Ponovo skočila da bije Jelenu! (VIDEO)

"Jadnice, jado jedna! Smrdušo, idi pokrij se!", urlala je Grujićeva, dok je glumica neiscrpno ponavljala "Pozdravili su te mama i tata"

  • 7

Što je kraj rijalitija bliži, netrpeljivost takmičara na "Farmi" probija granice ali i pravilnik igre, budući da VIP-ovci ne biraju načine da se međusobno obračunaju! Bezočne svađe i prostački rečnik kulminirao je do fizičkih nasrtaja! Ovoga puta živce je izgubila Katarina Grujić koja je skočila da bije Jelenu Golubović!

Farmerke danima nisu u dobrim odnosima, a ovo nije prvi put da pevačica preti da prebije glumicu, te je nakon napada od pre neki dan, "Zvezda Granda" ponovo pokušala da se fizički obračuna sa Jelenom, iako je to protiv pravila rijalitija.

Sinoć, tokom igre suđenja, rediteljka je pevačicu iznervirala sa upadicom po pitanju suhomesnatog mesa na koji su farmeri navalili, kada je polemisala da li je gazdarica rekla da se meso seče ili ne, kada ga je sklonila. Kaća je poludela, pa počela da viče.

- Jadnice, jado jedna. Smrdušo, idi pokrij se - urlala je ona, na šta joj je Golubovićeva u svom maniru poručila:

- Pozdravili su te mama i tata! - neprestano je ponavljala ona, iako je zbog te opaske prošli put umalo dobila batine!

Katarina je momentalno skočila da je udari, međutim su je farmeri spečili u toj nameri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxl

    12. decembar 2013 | 20:18

    hahaha al je opasna ova porno zvezda hahahah brate ova kaca ko da je pobegla grobaru sa lopate vidi je kriva (slogirana) usta a o nogama da ne pricam hahahahah ma snimice ona jos koji pornic :D

  • Sandra

    12. decembar 2013 | 19:59

    Ovde niko nije normalan,definitivno!

  • Katy

    12. decembar 2013 | 20:21

    Jadna kuca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA