Soraja ide u poslanice! (FOTO) (VIDEO)

- Iskreno, nisam ni znala da smo dobili datum za početak pregovora, ali s obzirom na to da sam ja poreklom iz Hrvatske, i oni su odavno u Evropskoj uniji, moram da kažem da njima to ništa dobro nije donelo - rekla je Vučelićeva

  • 0

Posle Nevene Adžemović i Soraja je dobila želju da bude poslanica. Ekipa emisije "Glamur" snimila je starletu ispred Skupštine Srbije, gde se ona izjasnila kao zaintersovana za politiku, pa je prokomentarisala da nije upućena u dešavanja, ali i da Evropska unija Hrvatskoj nije donela ništa dobro.

- Nisam upućena u sve naše zakone, ali, mišljenja sam da Lidija Vukićević i Nevena Adžemović, kao veoma sposobne poslanice, mogu više da doprinesu u politici - kaže prsata starleta.

Kamera "Hepi" televizije snimila je Soraju obučenu, baš kao buduću narodnu poslanicu, koja je na pitanje "šta misli o početku pregovora o ulasku u Evropsku uniju", odgvorila:

- Iskreno, nisam ni znala da smo dobili datum za početak pregovora, ali s obzirom na to da sam ja poreklom iz Hrvatske, i oni su odavno u Evropskoj uniji, moram da kažem da njima to ništa dobro nije donelo - rekla je Vučelićeva.

Da li će i Soraja razmišljati o antenama, videćemo uskoro...

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA