≫ 

Ovo nećete čuti na koncertu: Osvajači "izgrmeli" hit Bijelog Dugmeta "Da te bogdo ne volim" (Love&Live) (NOVO)

Poslušajte danas legendarni hit Gorana Bregovića u Čipijevoj izvedbi, kao i akustičnu verziju balade "S kim čekaš dan"

  • 2

1. Osvajači - Da te bogdo ne volim

2. Osvajači - S kim čekaš dan

Čuveni kragujevački bend Osvajači povodom 30 godina postajanja održaće koncert 19. oktobra u MTS dvorani, s početkom u 20 časova, a kao uvertiru u ovaj spektakl, Čipi, Šone i ekipa sjajnih muzičara (Duca, Boža, Cvika, Konga) napravila je svojevrsnu ekskluzivnu uvertiru baš u Love&Live studiju Telegraf music.

Pored tri svoje legendarne balade ("Možda nebo zna", "S kim čekaš dan" i "Pronađi me"), Osvajači su premijerno izveli pesmu koju publika neće imati prilike da čuje na koncertima, jer je u pitanju legendarna balada još legendarnijeg Gorana Bregovića - Da te bogdo ne volim.

Pored nje, danas kao najavu koncerta puštamo i akustičnu verziju balade "S kim čekaš dan".

Uživajte!

Pogledajte kako je izgledalo na snimanju:

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Osvajači Foto: Nikola Anđić

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas si genije, u rikverc.

    10. oktobar 2022 | 14:48

    Od dva albuma, uvek imaju hitove. Zlatko griva je na vreme izasao iz rok price. Jer sve je reko. Za nas prostor vazi ona njegova pij, jedi, veseli se. A cipi i ostali rokeri, se 31 godinu brukaju pred svetom.

  • Перагеније

    10. oktobar 2022 | 14:38

    Да имају своје, не би "грмели" туђе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA