Prošle godine je bila Kija, a evo ko će sutra sa Željkom Mitrovićem otvoriti Zadrugu

Mnogima se neće dopasti što će baš ova osoba otvoriti Zadrugu 3, ali mnogi će biti i oduševljeni

  • 62

Popularni rijaliti format "Zadruga 3" počinje u petak, 6. septembra u 21 čas, pa smo tim povodom vlasnika ružičaste televizije Željka Mitrovića (52) pitali ko će biti osoba koja će sa njim otvoriti treću sezonu.

S obzirom na to da je to prošle godine učinila Kristina Kockar (30), sa kojom je Mitrović gondolom uplovio u Imaginarijum, sama se nametnula misao da bi to ove godine trebalo da bude pobednica druge sezone Zadruge - Luna Đogani (23).

Luna Đogani i Anabela Atijas Luna Đogani, Foto: Marko Jovanović

- Pa da, to je potpuno logično (smeh) - rekao je Mitrović, koji će imati polučasovni performans na početku, a sve će ponovo krenuti od gondole.

To će biti prvo Lunino pojavljivanje nakon ugradnje silikona, a Đoganijeva se već sprema za sutrašnji spektakl, kada bi trebalo da izvede i svoju pesmu.

VIDEO: "Žao mi je što se trudite da me upropastite, jer više ne možete ni da me dotaknete"

VIDEO: Kako Gagi komentariše Lunine "kruškice"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    5. septembar 2019 | 17:39

    Kija je za Lunjaru lepotica i dama!

  • saki

    5. septembar 2019 | 16:47

    Tacno mu Luna vise pristaje,Kija je za njih high class. Luna je Pinkov nivo, kija je bila samo incident

  • Neka tamo

    5. septembar 2019 | 22:23

    Ko bese Kija? Hm!? Da to je ona sto je vikala stalno "moj muž", sto je za crnim stolom pozdravljala Andriju, sto je prala veš " 32min"sa Filipom, sto je prodala očevu sahranu (SRAMOTA) posle nje se veselila, sto je za crnim stolom govorila citiram: Luna nije kriva za moj i Slobim loš brak, bilo je i pre nje devojaka"i molim te kune se u Bibliju da je čista pred Bogom, da, da, Kija kako da ne. Zato Luna Bravo uživaj u ovoj slavi jer tebi nije na tacni dato, već si hrabro odlučila da postanes pevač i ako znas da si na lošem glasu VEOMA HRABRO to podržavam. Srećno Luna💪🌠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA