• 13

Mina očajna zbog Tomovića: "Ja da se ponižavam u trojci, ne pada mi na pamet"

- Ne želim uopšte da se poredim sa njom! Očigledno nisam svesna da on nije vredan mog nerviranja - rekla je Mina

  • 13

Mina Vrbaški zaljubljena je Vladimira Tomovića, međutim, on ne izvraća iste emocije prema njoj. Minu je ujedno dotuklo što je Tomović bacio oko na Mionu, a svoje nezadovoljstvo iskazala je u razgovoru sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu.

- Ja da se ponižavam u trojci, ne pada mi na pamet. Mene su se kući svi odrekli zbog njega, sto posto. Skinula sam prsten, ne pričam ni sa kim u kući, šta sam ja ovde? Ja kao treba da budem dama, pa, meni sve ovo ne treba. Ja sam verena, ja nisam bila dovoljno zaljubljena, sve emocije su mi se vratile! Njega ne može niko više da voli u kući sem mene. Ja se samo nasmejem kad se posvađamo. Boli me, neću da budem žrtva, ali ne mogu da igram igru. Ne želim uopšte da se poredim sa njom! Očigledno nisam svesna da on nije vredan mog nerviranja. On je taj koji se zaigrao, a ja sam kriva zato što sam pristala - rekla je Mina.

- Mi smo pričali pre neki dan, pružili smo jedno drugom ruku. On neće da se ja svađam sa Mionom, hoće da se družimo. Ej, pa ovo ne postoji nigde, samo ovde! Mama mi je rekla da ako za*ebem stvar... Dala sam obećanje i to sam uništila zbog njega! Ja nisam morala ovde da uđem, mogla sam da odem iz ove zemlje! Nisam dovoljno volela ovog čoveka, mogla sam da spakujem kofere i da odem za London! Vladimira sam u spoljnom svetu tražila svuda, blokirao me je... Htela sam da popričam sa njim! Zamolila sam ga da prestane da me povređuje, dajem sebe sto posto! Ovde me ne zanima nijedan muškarac, samo u njega gledam! Pesmu koju sam snimila ,,Nikad više" ću posvetiti Vladimiru, videćeš! - rekla je uplakana Mina.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Caca

    Zasto places zato kad si zavrsila pogresnu skolu sad kasno gumicom se ne brise.......,

  • frrrrrrrrr

    Ivana , citas li ove komentare ?? Eee, to je tvoja slika i prilika , cela Indjija se stidi sto deli vazduh sa vama dvema.

  • Mira

    Kao ok djetic napadao Stanu a ne vidi da je pao sa konja na magarca

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima