• 5

Vlada i Mina otvorili karte: Ona kaže da ne postoji drugi muškarac za nju, a evo šta joj je on rekao

- Bitno mi je da sam iskrena i odgovara mi ovo na neki način, samo ne znam do kad - izjavila je Mina dok su pričali na krevetu

  • 5

Vladimir Tomović i Mina Vrbaški razgovarali su na krevetu u izolaciji, kada je Crnogorac otvorio karte i osvrnuo se na prethodnu Zadrugu.

- Moje suze su previše iskrene. Ne želim uopšte da me bilo ko više žali, jer to ne utiče dobro na moje. Sigurna sam u to, mnogo je loše. Mnogo je ružno to što radiš, ne samo za tebe, nego za nas troje.

- Pa iključite se iz te igre - poručila je Mina Tomoviću, na šta se on nasmejao, a pritom ju je i mazio ispod haljine.

- Lepo ti kažem, prestani sa igrarijama. Ja ću u ovome biti do one granice do koje mogu, dok mi prija - poručila je Vladi i pričala kako ga nikad ne bi prevarila, ali joj on baš nije poverovao.

Vladimir Tomović, Mina Vrbaški

Vlada i Mina otvorili karte/Printskrin: TV Pink

Mina je priznala Vladi da je više zaljubljena u njega nego u prošloj sezoni, a njega je interesovalo da li bi nešto promenila da je ono vreme.

- Prošle godine je sve bilo kako treba. Baš sve. Ne želim da budem izolovan, da budem isečen iz rijalitija. Samo želim od tebe da napravim mnogo bolju devojku. Meni bi bilo mnogo teže da ti prekineš kontakt sa mnom - rekao je Tomović i dodao da mu je prirasla za srce.

- Ne želim da se sklonim! Meni je lepo... Bitno mi je da sam iskrena i odgovara mi ovo na neki način, samo ne znam do kad. Ja da se povučem, ne znam koja bi ti bila ovakva kao ja, da prihvata sve - rekla mu je.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mica opajdara

    Ova money love devojka se zaljubljuje svakih pet minuta

  • Mara

    Takva kao ti svaka tog kalibra. Pokusaj malo da budes drugačija i da ti sex nije od zivotnog značaja u rijalitiju. Ali dzaba ona samo to zna i umije.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima