Zadruga Specijal: Filip Đukić stavio tačku na priču o Kiji Kockar!

Filip neće da ga ljudi po Kiji poznaju

  • 42

Rijaliti zavodnik Filip Đukić u novoj epizodi Zadruge Specijal otkeiva da li će i u ovoj sezoni sa nekom učesnicom prati veš u kupatilu, ali i da stavlja tačku na priču o Kristini Kiji Kockar pobednicom Zadruge 1.

Šta smo vam sve spremili ove nedelje u Zadruzi Specijal pogledajte u videu na početku teksta!

(M.P)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prvi

    5. oktobar 2019 | 22:10

    Postoji snimak gde se Anabela raspravlja sa njenim fanovima i antifanovima,gde je napisala na doslovno"Pa sta onda sto Kija i Filip nisu nista imali,vazno je da se pise o tome".Sve traceve o Kiji u vezi advokata,doktora,pilota,Filipa Djukica... je iz njene kuhinje,i nije nista dokazano sem fotografija sa Andrijom iz Budve(sama je Kija priznala za Andriju,mozda je i spinovala pricu da se osveti Slobodanu).Od iste te Anabele se culo za zanimanje"konobarica u avionu",a ona i njena kcerka nemaju kvalifikacije ni za konobarice u seoskim birtijama.Sve ce se to vratiti njenoj kcerki,lepo ona i Sloba navukose Kiji bolesne hejtere na vrat,ni zbog cega!

  • Milovan

    5. oktobar 2019 | 23:33

    Ko je bolesnik Filip? Po cemu je on bitan, vazan? Decko je sasvim promase.

  • Mirela

    5. oktobar 2019 | 23:06

    Meni svejedno je li bilo ili ne, ne dozivljavam nikog po tome s kim spava. Zanimljivo je ostalo da se trese kamera na zidu koji nema veze sa prostorijom u kojoj se to desava. Ako se i desavalo nacin na koji se to nastojalo pokazati je tako ocajan da je pao u vodu. Bilo, proslo svi idu dalje...neko se sam bori za sebe, snima, nastupa, putuje, ima turneju tamo gdje je malo ko imao od toliko njih na estradi, nekog roditelji za ruku vodaju kao onu djecu kojoj se ne tako davno na njenu sramotu rugala u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA