• 12

Gagi progovorio o svađi sa Tomovićem, pomenuo i Lunu, kao i to da ima devojku u spoljnjem svetu

- Ja spolja imam devojku, započeo sam vezu od mesec i po dana - počeo je sa pričom Gagi

  • 12

Gagi Đogani imao je pre neki dan žestoku svađu sa Vladimirom Tomovićem. O svemu ovome je popričao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem i otkrio pozadinu sukoba.

- Ja moram da kažem da je to krenulo od spolja, to gledaoci ne znaju. Bio sam u studiju kod Dušice gost i rekao sam da svi koji su bili od muškaraca išli su ka tome da se smuvaju sa Lunom, počevši od Vlade koji je bio odbijen... Malo sam se pogrešno izrazio, on se našao prozvanim. Nazivao me svim i svačim, od tad je krenulo da on mene nešto ne miriše. Kako su prolazili dani i meni je nešto smetalo kod njega i počeo je da bude agresivan, generalno. Ja sam dugo ćutao o tome, sve do momenta kad se sve desilo sa Draganom. Rekla je da ja uz nju ne idem, stariji sam. Ja ništa nisam imao lično protiv njega, on je nju savetovao to, a nije htela da prizna. Sutradan je čak dobio i kaznu umanjenja nedeljnog honorara. Ja sam video da će ponovo da uradi nešto, krenuo sam napolje da nešto ne bih izazvao. Ali, on je krenuo za mnom, shvatio je spominjanje porodice na drugačiji način... - rekao je Gagi.

Đogani je ispričao da u spoljnjem svetu ima devojku.

- Ja spolja imam devojku, započeo sam vezu od mesec i po dana, ali sam joj rekao da ulazim u rijaliti i da ne znam šta će se desiti dok sam ovde. Ja razmišljam dosta o njoj - rekao je Gagi.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Aca

    Koliko to čudno zvuči... GAGI "PROGOVORIO"! hahahahaha...

  • Da

    Treca sezona forsiranja Djogaja,pa zasto? Jasno je svim da su primer najogavnijeg,najnemoralnijeg i nejnenormalnijeg sto postoji,cemu onda? Zar smo mi spali na to? Doslovno mi se gadi ta tv sta rade. Sve namesteno,ali mogli su valda bolje od Djogaja.

  • Max

    Gagija je uništila droga. Eto primer mladima da ih ovo čeka ako nameravaju da koriste drogu. DROGA NE!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima