• 15

"Mnogo mi je loše": Uplakana MIljana se plaši da sinu neće uspeti da pruži lagodan život

- Nemaš razloga za brigu. Ja te volim. Sve ćemo nadoknaditi, uzećemo neki hotel dobar, uživaćemo - rekao joj je Zola

  • 15

Miljana Kulić plakala je kao kiša u dvorištu "Zadruge", a svom dečku, Lazaru Čoliću Zoli, jadala se i rekla mu da se plaši da neće uspeti da obezbedi lagodan život svom sinu Željku.

- Nisam uopšte dobro. Lazare, on nema majku - rekla je Miljana kroz suze.

- Nemaš razloga za brigu. Ja te volim. Sve ćemo nadoknaditi, uzećemo neki hotel dobar, uživaćemo. Nemaš razloga da plačeš. Ti se žrtvuješ za njega, on sve ima, ima stan, kupuješ mu stan, a ima dve godine. Ne možeš za svaku sitnicu zvati majku. Moraš malo da se očeličiš. Nemaš razloga za brigu, nemaš razloga da plačeš. Znaš kada nam je bilo teško ja - rekao je Zola Miljani.

- Meni se sve skupilo. Mnogo mi je loše. Ti si tu, a osećam da mi fališ. Kada sam izašla odavde mnogo sam te volela i još te volim - rekla je Miljana.

- To je psihička faza svake žene koja je bila na kiretaži. Zamisli, ti, Željko i ja na moru, pijemo koktele i on pije sokić. Zamisli tu scenu - rekao joj je Zola.

- Neću više dece da imam, hoću Željka i to je to. Ili tek za sedam, osam godina - rekla je Miljana.

Pogledajte snimke:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Menson

    Idi radi napolju negde za 30 000 din pa da te vidim kako bi kukala snobe

  • Surova realnost

    Cinjenica je da ce Miljani za 10 tak godina biti mnogo tesko. Tada ce vec uveliko ostati bez para i vrlo verovatno ce biti samohrana majka. Ta da se zaposli negde sigurno nece hteti a sluzi samo za sprdnju tako da nece moci kao Kija i Luna da unovci tu popularnost van rijalitija. Ona samo u rijalitiju kao ucesnik moze da zaradi i to je to. Ili eventualno da jos 10+ godina ulazi u svaki moguci rijaliti pa da tako zaradjuje.

  • EL...

    prvo mu daj majčinu ljubav i biće najbogatiji !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima