• 8

"Izmanipulisan si, ušla je zbog Gagija": Čolak dobio poziv sa majkom, pa mu zbog njenih reči preselo

- Izmanipulisan si kao i ja. Nisi svestan, ne znaš ono što ja znam - rekla je Jasmina

  • 8

Bane Čolak dobio je poziv kako bi razgovarao sa majkom Jasminom i saznao šta ona misli o njegovom dosadašnjem učešću u rijalitiju. Međutim, Čolaka je majka savetovala da raskine sa devojkom Erminom Pašović.

Jasmina je tokom razgovora pobesnela i Čolaku rekla kako Ermina ima osećanja prema Gagiju Đoganiju i poručila mu da skine burmu sa ruke.

-  Ovo je blam. Ponavljam, izmanipulisani su tvoji prijatelji, između ostalog i Ljuba. Nije ušla zbog tebe, ušla je zbog drugog čoveka. Ušla je zbog svega drugog samo ne zbog tebe. Ušla je radi sopstvene promocije. Molim te kao Boga, nemoj da napraviš istu grešku. Pola stvari ti je prećutala, nije ti rekla. Molim te sine, prekidaj ovu priču. Izmanipulisan si kao i ja. Nisi svestan, ne znaš ono što ja znam. Molim te kao Boga. Ona priča kako je super sa Jasminom, ali ti nije rekla kada ja nisam pričala sa njom. Sve što je bilo od pića i klope za tvoj rođendan, to sam ja poslala od novca koji si mi ti ostavio. Matora ti je dobar drug. Ti misliš njenom (Ermininom) glavom. Ona manipuliše tobom. Skini tu burmu sa ruke - besnela je Jasmina.

Bane Čolak, Jasmina Čolak

Bane Čolak i Jasmina Čolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dobro, razgovaraću sa njom. Majka, ti ne znaš kako se odvijaju stvari ovde - pričao je Čolak.

- Između nje i Gagija ima nekih emocija, to se vidi iz aviona, a ona tebi priča da nema. Mesec i po dana si bio fantastičan. Tvoja priča sa Ivanom Krunić je bila fantastična. Matora ti je dobar prijatelj. Dobri su i Sani i Natalija. Osušila su mi se usta od stresa. Preselili smo se u novi stan. Ona (Ermina) me je izveštvala o svemu jer nismo imali ni televiziju ni internet. Ne dozvoli da te obrlati. Ona je ušla zbog Gagija. Mnogo je laži iznela. Manipuliše celim stolom. Bane, ponavlja se prošla sezona. Gagi je ispao fer u ovoj situaciji - pričala je Jasmina.

Ermina Pašović

Ermina Pašović i Bane Čolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam osećao gružu savest jer je ona sve ostavila zbog mene. Obećavam ti da se neće ponoviti scena iz prošle sezone. Ne mogu da ti obećam da ću staviti tačku na vezu sa njom - pravdao se Čolak majci.

Razgovor Čolaka sa majkom pogledajte u videu ispod:

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Komentari

  • 😋

    Dosadni su,a Čolaka će mama do 100 godina da savetuje,kao da nema svoju glavu.

  • Miki

    Majka je 100% u pravu...

  • Kiki

    Majka u pravu za sve!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima