"Izmanipulisan si, ušla je zbog Gagija": Čolak dobio poziv sa majkom, pa mu zbog njenih reči preselo

- Izmanipulisan si kao i ja. Nisi svestan, ne znaš ono što ja znam - rekla je Jasmina

  • 8

Bane Čolak dobio je poziv kako bi razgovarao sa majkom Jasminom i saznao šta ona misli o njegovom dosadašnjem učešću u rijalitiju. Međutim, Čolaka je majka savetovala da raskine sa devojkom Erminom Pašović.

Jasmina je tokom razgovora pobesnela i Čolaku rekla kako Ermina ima osećanja prema Gagiju Đoganiju i poručila mu da skine burmu sa ruke.

-  Ovo je blam. Ponavljam, izmanipulisani su tvoji prijatelji, između ostalog i Ljuba. Nije ušla zbog tebe, ušla je zbog drugog čoveka. Ušla je zbog svega drugog samo ne zbog tebe. Ušla je radi sopstvene promocije. Molim te kao Boga, nemoj da napraviš istu grešku. Pola stvari ti je prećutala, nije ti rekla. Molim te sine, prekidaj ovu priču. Izmanipulisan si kao i ja. Nisi svestan, ne znaš ono što ja znam. Molim te kao Boga. Ona priča kako je super sa Jasminom, ali ti nije rekla kada ja nisam pričala sa njom. Sve što je bilo od pića i klope za tvoj rođendan, to sam ja poslala od novca koji si mi ti ostavio. Matora ti je dobar drug. Ti misliš njenom (Ermininom) glavom. Ona manipuliše tobom. Skini tu burmu sa ruke - besnela je Jasmina.

Bane Čolak, Jasmina Čolak Bane Čolak i Jasmina Čolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Dobro, razgovaraću sa njom. Majka, ti ne znaš kako se odvijaju stvari ovde - pričao je Čolak.

- Između nje i Gagija ima nekih emocija, to se vidi iz aviona, a ona tebi priča da nema. Mesec i po dana si bio fantastičan. Tvoja priča sa Ivanom Krunić je bila fantastična. Matora ti je dobar prijatelj. Dobri su i Sani i Natalija. Osušila su mi se usta od stresa. Preselili smo se u novi stan. Ona (Ermina) me je izveštvala o svemu jer nismo imali ni televiziju ni internet. Ne dozvoli da te obrlati. Ona je ušla zbog Gagija. Mnogo je laži iznela. Manipuliše celim stolom. Bane, ponavlja se prošla sezona. Gagi je ispao fer u ovoj situaciji - pričala je Jasmina.

Ermina Pašović Ermina Pašović i Bane Čolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam osećao gružu savest jer je ona sve ostavila zbog mene. Obećavam ti da se neće ponoviti scena iz prošle sezone. Ne mogu da ti obećam da ću staviti tačku na vezu sa njom - pravdao se Čolak majci.

Razgovor Čolaka sa majkom pogledajte u videu ispod:

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija

    10. novembar 2019 | 10:57

    Ona je usla da bi vredjala Srbe i Srpske zrtve. Nije usla ni zbog koga drugog. Izgleda da joj se moze jer veliki sef to dozvoljava. Takvo zlo u obliku zene ne vidoh u svojih 55 godina.

  • Miki

    10. novembar 2019 | 12:35

    Majka je 100% u pravu...

  • Kiki

    10. novembar 2019 | 12:26

    Majka u pravu za sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA