Luna u Zadruzi obavila razgovor sa Gagijem: Pričala mu o raskidu sa Markom, Anabeli i Andreju

- Bog ti je pružio priliku da kreneš dalje, ti si zalutao u nekom periodu svog života. Sada si ti Gagi koga ja poznajem i koga najviše volim - rekla je Luna

  • 46

Luna Đogani sinoć je nastupila na dočeku Nove godine u "Zadruzi", a pre nego što se latila mikrofona popričala sa ocem Gagijem Đoganijem, kojem je otkrila neke informacije iz spoljneg sveta.

- Mama i Andrej su se razveli, to sam ti rekla. Marko i ja smo raskinuli. On meni ništa nije uradio, borili smo se, jednostavno previše pritiska sa strane. Bili smo super jedno vreme. Oboje smo odlučili da se rastavimo. Skoro smo se razišli, pre desetak dana, sada sam fokusirana na posao - rekla je Luna.

- Bitno je da ste se rastali u dobrim odnosima. Ja ga i dalje poštujem, pozdravi ga mnogo - rekao je Gagi, koji je potom pričao o Ermini.

- Ermina nije loša osoba. Kada se ignorišemo, teško mi je - rekao je Gagi.

- Nova godina je, oprosti svima, ali ne zaboravi. Natalija i Sani su ti prijatelji. Drago mi je što su Andrej i Anabela tako dobro sve uradili. Razišli su i ostali su prijatelji. Bukvalno se ništa nije promenilo, tu je za nas, samo što nisu u braku - rekla je Luna, i dodala:

- Bog ti je pružio priliku da kreneš dalje, ti si zalutao u nekom periodu svog života. Sada si ti Gagi koga ja poznajem i koga najviše volim - rekla je Luna.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Novogodišnje slikanje zadrugara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Na silu

    1. januar 2020 | 14:44

    Ljudi, ova osoba ne silazi sa Pinka vec trecu godinu. Ipak samo 6. u trendingu. Fenovi vrte stotinama puta po 30 sec pesme da nabiju pregleded. Nema nikoga u Budvi pred NG na nastupu, otkazana joj NG dnevna zurka u NS a karta je bila samo 500 dinara. Pevanje na playback. Guraju je Pink, mama i njen menadzer kako bi ubedili klubove da je zvezda. Koliko moze ova karijera jos na silu??

  • Ccc

    1. januar 2020 | 14:23

    Sramota za pink zbog ove!

  • Ana

    1. januar 2020 | 23:01

    Koju kaznu ce Luna dobiti sto je unosila informacije iz spoljnog sveta ili i to za nju ne vazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA