Miljković priznao da nije preboleo raskid sa Lunom, pa uporedio Ivu sa njom: Ona se ozarila od sreće

Grgurićevoj se dopada Miljković, što je i priznala. Kako je rekla - odlično izgleda i prija joj što je došao u kuću

  • 13

Marko Miljković priznao je za crnim stolom da još nije preboleo Lunu Đogani, pa je kasnije uporedio Ivu Grgurić sa bivšom.

Miljković je najpre odgovorio na pitanje voditelja koje je glasilo: "Da li ti nedostaje Luna i koliko često pomisliš na nju?"

- A, Luna, da. Nedostaje mi. Pošto se ovde aludira na neku vezu ja moram da kažem, ja neću u drugu vezu ući dok ne prebolim Lunu, pošto je još uvek nisam preboleo - odgovorio je Marko.

Marko Miljković Marko Miljković priča o LuniPrintskrin: Youtube/Zadruga Official

Odmah nakon što je priznao da mu nedostaje bivša, Marko je Ivu sa kojom je najbliži od samog njegovog ulaska uporedio sa Lunom.

- Imam lepo mišljenje o Ivi. Vidim da je ona sa mnogo ljudi u konfliktu, ali ne vidim pravi razlog, Tara i Đedović su je izrešetali. Fizički je lepa, znam da je bila priča na početku "Zadruge 3" da sa leđa podseća na Lunu, imaju kosu istu - rekao je Marko.

Posle brojnih komplimenata koje joj je Marko udelio, Iva je ustala i priznala da je on dečko sa kojim bi ona vrlo rado bila.

- I ja sam raskinula pre dva meseca sa svojim bivšim dečkom. Da nisam, verovatno bi Stefan i ja imali mnogo bolji odnos. Rekla sam samo da Marko lepo izgleda, definitivno ima karakteristike dečka sa kojim bih ja bila - izjavila je Iva.

Marko priča o Luni:

Iva priznaje da li bi bila sa Markom Miljkovićem u vezi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    6. februar 2020 | 16:32

    Luna i Marko su spavali zajedno u Zadruzi. Kada su izašli odmah su se razdvojili i više nikada nisu spavali zajedno. Znači sve ono u Zadruzi je bila gluma.

  • Potpuno

    6. februar 2020 | 15:54

    Nebitni

  • Mina

    7. februar 2020 | 21:03

    Hahaha od svega bas kosa! A tko zna, mozda Iva nosi periku pa joj je ona kosa koju skriva ispod perike (jer je previse gadna) slicna Luninoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA