"Pale su ružne stvari i reči sa obe strane": Marko posle 2 meseca o raskidu sa Lunom i o Gagiju

Marko je otkrio i u kakvom je odnosu sa Luninim ocem Gagijem Đoganijem, sa kojim je zajedno u rijalitiju

  • 32

Marko Miljković je od pre nekoliko dana ponovo postao učesnik Zadruge, ali ovaj put je u rijalitiju - bez Lune Đogani, sada bivše devojke.

Od trenutka kada je ušao u Zadrugu 3, gledaoci su čekali da čuju pravi razlog njegovog raskida sa Lunom, pobednicom Zadruge 2, a Marko je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem progovorio o još uvek svežem dešavanju iz života.

Marko je prvo priznao da mu je mnogo lakše otkako je u Zadrugu ušao kao singl momak i naveo da je potpuno rasterećen, bar u prvoj nedelji.

- Ja iz prošlosti još uvek nemam sve regulisano i presečeno, tako da što se tiče nečeg većeg sa bilo kojom devojkom ovde, još uvek ne razmišljam o tome. Veza će morati da sačeka, možda čak i kraj Zadruge.

Sa Gagijem Đoganijem je u odličnom odnosu, kako kaže, kao da se znaju godinama.

- Gagi je lagan skroz, nonšalantan, imamo dosta nekih tema i potpuno ga razumem. Šalimo se, zezamo se, potpuno smo se našli i mislim da će tako ostati do kraja. Legao mi je kao drug, kao podrška i kao sve ostalo - rekao je Marko.

Gagi Đogani Gagi Đogani/Printskrin: TV Pink

- Njemu je najbitnije da smo Luna i ja ostali u korektnim odnosima, da nismo preterano povredili jedno drugo. Palo je ružnih stvari i reči sa obe strane, ali nije to ništa strašno. Kao što je početak bio presavršen i prelep, kraj mora da ima neke gorčine i ružnih stvari - priznao je Marko i dodao kako je "Jelena Pešić svačiji tip devojke" i ne zna šta nosi sutra.

Pogledajte Markov razgovor sa Ognjenom:

Podsetimo, Marko i Luna započeli su vezu u Zadruzi 2, odakle je ona izašla kao pobednica rijalitija, a raskinuli su početko decembra 2019. godine. Ni jedno ni drugo nisu iznosili u javnost detalje raskida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😬😬

    10. februar 2020 | 15:56

    Presavršen i prelep pocetak !! Ahahahahaha , koga laze ovaj jadnik, onoliko histerije , pijanstva , dranja , tuce , svadja , psovanja..... A drugo koja pobednica , dokle ćete da folirate naciju da je pobednica , jeste uzela pare , ali na koji način , prevarantkinja , pa njen gazmen je sam rekao da joj je nameštena pobeda . Tako da dosta o tome .

  • xxx

    10. februar 2020 | 22:04

    Ja se jos uvek pitam i cudom cudim kako je osoba poput Lune Djogaj mogla pobediti bilo gde pa i u rijalitiju?! Jesmo mi toliko jadni??

  • Krlja

    10. februar 2020 | 19:40

    Vratio si se na posao...rijaliti radis vec 10tak god...u svakom je neka...tako da...ma to je tvoj lazni zivot koji zivis...teraj dokle mozes....muljaj,vacari i lazi 😉😉😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA