"Ranjena nisi trebala da ulaziš!" Gagi surov prema Luni dok je pričala o osećanjima prema Marku

- Problem je što on nema emociju koju sam ja mislila da ima. Mislila sam da on ima nešto jače prema meni - jadala se Luna

  • 6

Iako je govorila kako neće ponovo ući u Zadrugu 3, Luna Đogani je demantovala sebe sinoćnim ulaskom u rijaliti, a najviše vremena provodi sa svojim ocem Gagijem Đoganijem.

Oni su tokom dana poveli razgovor udaljeni od ostalih, a pričali su o Luninom bivšem dečku Marku Miljkoviću, koji je već neko vreme u Zadruzi.

- Teško je kad si u rijalitiju kad imaš nekoga na koga može da utiče tvoje stanje - komentarisala je Luna.

- Meni je drago što si došla. Tu smo, ja kao tata... Svako tvoje neraspoloženje moraću i ja sad da gledam, da mislim šta ti je... Malopre ti je palo raspoloženje na pola sata

- To je normalno, tek sam došla. Suočila sam se sa bivšim dečkom. Tako je kako je, proći će i to je to - rekla je Luna.

- Sve ja to razumem, ali ako si došla ranjena ovde onda si u problemu - nije je štedeo Gagi.

- Nisam ranjena, nego sam razočarana - rekla je Luna.

- Dobro, onda za mene nisi trebala da dolaziš. Ranjena ne treba da ulaziš - odbrusio joj je otac.

- Ne možeš da u životu odustaneš ako si ranjen. Ne mogu sad da ti pričam baš sve...

Luna Marko Marko, Luna i Gagi/Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

- Emocije se nisu sredile, emocije još postoje. On je rekao da ima emocije, sad ja vidim da ti imaš emocije prema njemu. Tu će biti igranke i to je to... - nastavljao je Gagi.

- Problem je što on nema emociju koju sam ja mislila da ima. Mislila sam da on ima nešto jače prema meni...

- Što si ti ušla uopšte? - pitao ju je Gagi.

- Ušla sam zbog sebe! Dobila sam dobru ponudu i eto... Ušla sam kao gost i da razrešim neke stvari u svojoj glavi. Možda bi mi samo bilo još gore kod kuće i maštala o nečemu...

Luna Gagi Đogani Luna i Gagi pričaju o Marku Miljkoviću/Printskrin: TV Pink

- Znam, ali raskinuli ste u decembru, znaš gde je to? To je tri meseca, to je vreme... Razumem ja sve, Luna, nisam ja klinac. Ali ok, šta je tu je sad. Ako postoje emocije i ako se desi nešto da ponovo budete zajedno, ja ću ponovo da podržim, ali da bude na neki dostojanstven način, da ne bude neke histerije - govorio joj je Gagi.

- Ma nema šanse... Mnogo sam toga ja uradila za tu celu vezu, dosta od mene. Pritom mi je danas rekao da me ne voli više i da se ohladio, a juče priča drugu priču - rekla je Luna.

Pogledajte njihov kompletan razgovor u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    2. mart 2020 | 21:17

    Od cega ranjena.Mozda je stolica nazuljala.Bolje da je ulozila u obrazovana I normalno ponasanje.Devojka promasila totalno u svemu a Razija je podrzava.UZAS

  • Gaja

    2. mart 2020 | 21:00

    Meni je nje iskreno zao. Roditelji nisu uradili ono sto je trebalo, kad je trebalo. Nije dovoljno da joj govore, jao kako si lepa, jao lepo se slika to sto si obukla... Ona zivi u masti i snovima. Zato jako boli kad je realnost osamari.

  • Marija

    2. mart 2020 | 21:05

    A Lunči mislila Marko umire za njom,a ono, svaki pobegne i zaboravi da je uopšte bio sa njom 😂 a Gagi joj čovek realno kaže : nisi trebala da ulaziš ako si ranjena,što si ti došla?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA