Žestoki okršaj! Mensur nasrnuo na Davida, obezbeđenje i zadrugari ga jedva zaustavili

David ga je naime opsovao, kada nije imao nijedan dovoljno dobar razlog za to

  • 3
Mensur nasrnuo na Davida Mensur nasrnuo na Davida, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Neposredno pred početak rođendanskog slavlja Lune ĐoganiMensur Ajdarpašić nasrnuo je na cimera Davida Dragojevića jer ga je opsovao.

Naime, David je uz pomoć nekolicine zadrugara očistio Belu kuću pred početak Luninog rođendana, te psovao takmičare koji mi nisu pomogli.

Mensura je ovakav potez cimera jako iznervirao, te je nakon nekoliko psovki nasrnuo na njega, međutim, ostali zadrugari uz pomoć obezbeđenja uspeli su da spreče Ajdarpašićev pokušaj da nasrne na Dragojevića.

- Ne možeš ti mene da psuješ, kada ja ne moram da čistim, vi čistite ako vam se čisti - vikao je razjareni Mensur koji je skočio na Davida.

I ovog puta mnogi zadrugari komentarisali su sukob svojih cimera, a ono što je zanimljivo u ovoj situaciji je to što je upravo Zorica Marković, koja je imala ozbiljan sukob sa Ajdarpašićem, stala upravo na njegovu stranu.

- Ovoga puta je Mensur u pravu. David nema potrebe da nekoga šalje u ku*ac, ako ne želi da čisti. To je vaša slobodna volja - prokomentarisala je Zorica Marković.

Nakon njihovog sukoba, Ana Korać se umešala u raspravu i počela da provocira Mensura govoreći mu da je u vezi sa prostitutkom.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    9. mart 2020 | 07:41

    Ma ozeni Minu i bice ti lakse...evo i ja imam slike sa doticnom...pa mozemo da razmenjujemo iskustva 😂😂😂😂,a ne da izigravas mangupa unutra 😉😉😉

  • posmatrac

    10. mart 2020 | 12:40

    Nakon njihovog sukoba, Ana Korać se umešala u raspravu i počela da provocira Mensura govoreći mu da je u vezi sa prostitutkom.Haha pa jeli ovo moguce Ana naziva Minu prostitutkom 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA