Stravične scene iz Zadruge! Luna se bacala po podu, Miljković lomio sve, Gagi se javno odrekao ćerke

Tokom svađe sa Markom, Lunu je pokušao da smiri Gagi kojem je sramno odbrusila: "Puši ku*ac"

  • 54
Luna Marko Luna i Marko - početak svađe, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani i Marko Miljković žestoko su se posvađali tokom noći, Đoganijeva se tokom nervnog sloma koji je doživela bacala po podu, dok je Miljković u naletu besa razbio kameru.

Đoganijeva svom dečku zamerila što ne obraća pažnju na nju, jer dok je pevala nije gledao u nju, već ga je više zanimala kocka Oni su se zatim svađali i zbog Jelena Pešić, a Lunin otac Gagi Đogani javno se odrekao ćerke.

- Hoću da me razumeš! Ne deri se na mene! Tebi je bitnija kocka od mene. Ja sam navikla da si ti uz mene. Što ti nisi? Ja ti pevam ovde pesmu, a ti gledaš u kocku. Boli te ku*ac za mene! Povređuješ me stalno. Ja sam tužna. Ne voliš me! Samo ti je bitna kocka! - vikala je Luna, dok je i Miljković pokušavao da je smiri.

- Idi od mene, evo ti mama, evo ti tata! - rekao je Marko.

- Neću da idem od tebe! Neću! Volim te! Ja bih volela da vidim kako bi tebi bilo da si u odnosima sa majkom kao ja. Imaš sreće što imaš majku koja te podržava, ja nemam tu sreću. Naručila sam pesmu "Ti si moja voda", ti me kuliraš! - nastavila je Luna.

Marko je izneo Lunu sa žurke, a onda ju je oborio na pod u nameri da je smiri. Međurim, kada ju je Miljković pustio, Đoganijeva se uputila u hotel, gde je nastavila da pravi haos.

- Reč da nisam čuo! Pijana budalo! Hoćeš da se smiriš ili nećeš? Znaš li gde smo? Smiri se, nemoj da praviš budalu od sebe, ovde. Pijana si kao du*e. Šta lupaš više?- urlao je Marko na Lunu i razbio kamere u hotelu.

- Nikad nisi tu! Trudim se da budem dobro, dok mi majka leži u krevetu poluživa, sestri mi je rođendan... Kocka ti je bitnija od mene, alkohol, čaša viskija.... - rekla je Đoganijeva, a onda je krenula za Miljkovićem u Belu kuću, gde su nastavili svađu zbog Jelene Pešić.

- Poznajem te, ima da me ostaviš kao kučku raspalu i da budeš sa drugom devojkom! Takav si, kao i svi muškarci! - rekla je Đoganijeva Miljkoviću.

Tokom njihove svađe, Gagi je prišao da smiri ćerku, a kada ga je ona opsovala on je poručio da je se zbog ponašanja odriče i da će nakon izlaska iz rijalitija da se bavi svojom mlađom ćerkom Ninom Đogani.

- Neću da ga udarim jer ga volim! Nećeš da me oteraš od njega. Jesam budala, puši ku*ac - rekla je Luna Gagiju.

- Svaki je*eni dan ti se svađaš sa njim! Kretenu jedan! Ja da pušim ku*ac? Ja da pušim ku*ac? Nećeš moći više da digneš glavu na estradi. Ja se odričem tebe! Meni moja mama nije rekla da pušim ku*ac... Ti ćeš da mi kažeš da pušim ku*ac zbog Marka? Ti idi voli Marka, a ja ću biti uz Ninu, svoje dete, a vi budale radite šta hoćete! Ja sam taj koji gasi požare. Posle svega neće biti uz Lunu. Ja da pušim ku*ac? Hvala ti, toliko od mene! A ti se snalazi, luduj, histeriši, mene ne zanima! Snalazi se! - rekao je Đogani ćerki.

Haos i svađu Lune i Marka, ali i psovke koje je Đoganijeva uputila ocu pogledajte u videima u nastavku tksta:

Video: Luna drami Marku jer ne obraća pažnju na nju

Video: Luna i Marko završili na podu tokom haosa

Video: Luna lomi po hotelu nakon svađe sa Markom

Video: Luna i Marko se svađaju zbog Jelene a Gagi hoće da je se odrekne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. maj 2020 | 10:55

    Kija, podržavala sam ovu u Zadruzi 1, nisam videla kakvo zlo i manipulator je ova! Sada mi je jasno šta su ti sve radile.....Kad cerka ovo može ocu i majci da kaze.....strašno

  • Haha

    20. maj 2020 | 10:33

    Ma divna jedna porodica , a zvezda koja je stigla ispod staklenog zvona je neprikosnovena . Kija duso , gledaj i uzivaj uz kokice , ovaj blam vredi gledati sa uzivanjem , jos kad opsuje oca i mater , masala , bas je lepo vaspitali , molim aplauz .

  • S@V

    20. maj 2020 | 12:32

    Svi ovi sto podrzavaju Lunu zelim im jednu ovakvu cerku..ovo je uzas pa ona je ista jos od 1.zadruge sve je isto radila nista novo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA