Panika u podne! Mina se popela na krov, zadrugari odmah zvali Mensura, on napravio još veći skandal

Jesu ti mama i tata tako visili po ogradama?! Uličarko jedna! Silazi dole! Zapamtićeš me, ja ću izaći odavde! - urlao je Mensur na Minu

  • 3

Mina Vrbaški popela se na krov kako bi demonstrirala svoj bes, navodeći kako ne želi više da ostane u Zadruzi, jer Mensur Ajdarpašić ne želi više da razgovara sa njom.

Skandal se dogodio ovog poslepodneva, a Mina je i uprkos molbama zadrugara ostajala na krovu. Sve vreme pokušavali da je dozovu pameti, ali nije želela da siđe navodeći da je ovaj put donela odluku i da je čak ni majka ne može nagovoriti da siđe, kao i da je nije briga za kazne.

- Brzo u dvorište. Mina se popela na krov, plače... Ono je sve trulo! Moramo da je spustimo nekako! - uleteo je Brendon u kuću. i pozvao Mensura, koji se tuširao, i ostale.

- Boli me uvo, meni pare i rijaliti nisu bitni. To je meni nebitno više! - vikala je Mina sa krova.

- Mina, lako ćeš da se popneš, siđi - rekao joj je Edis, ali ona je ostajala pri svome.

Mensur se za to vreme oblačio pošto je izašao iz tuš kabine, a potom je i došao do dvorišta i besneo na Minu. 

- Hoćeš svaki put da se zadužuješ za 50.000 evra kad se zaljubiš? - govorili su joj, a ona je tražila da joj dovedu Mensura, koji je na kraju i došao.

- Samo da te pitam je li te majka tako vaspitala?! Jesu ti mama i tata tako visili po ogradama?! Uličarko jedna! Silazi dole! Zapamtićeš me, ja ću izaći odavde! Siđi dole, pričaćeš sa mnom! - urlao je Mensur na nju.

- Neću da je vidim uopšte! Mičite mi je, u pi*ku materinu! Mičite mi je sa očiju da ja ne odem! Pravi mi havariju od života! Uličarka sa tribina! Klošarka! - besneo je Mensur kasnije u Beloj kući držeći se za glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auuu

    27. maj 2020 | 19:57

    Sta sa ovim devojkama ,zar nijedna ne moze biti normalna u tzv rijaliti vezama ????

  • Honor

    27. maj 2020 | 23:12

    Ljudi, ova devojka je psihicki bolesna... Sve dok neko ne nastrada u rijalitiju, nece se prekinuti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA