"Ja više neću biti srećan... Sve sam izgubio." Janjuš se obratio ženi nakon Majinog poligrafa

Maja je rekla da će Jnajuša, nakon rijalitija, ukoliko ga supruga izbaci na ulicu, primiti u svoj stan na Voždovcu

  • 12
Maja Marinković Janjuš Maja Marinković Janjuš, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Maja Marinković stavljena na poligrafsko ispitivanje, gde se ispostavilo da je govorila istinu da joj je Marko Janjušević Janjuš rekao da će se razvesti, kao i da su bili u emotivnoj vezi, on se javno obratio zagrugarima i svojoj porodici.

- Biću najiskreniji sad. Jednostavno, napadali ste me da lažem. Ona je uvek znala, govorila je da me ne bi izdala nikad, non-stop je to pričala, ja nisam posumnjao da može da dođe do ovoga. Nisam toliki idiot. Desilo se šta se desilo, zavozali smo se. Nemam opravdanje. Mislim da nemam izbora ni objašnjenja. Nije bilo ništa tako strašno, ali jeste - rekao je Janjuš.

- Neću ići na poligraf, da se blamiram, dosta sam se izblamirao. Osećam se katastrofa. Dogodilo mi se to sa njom. Bilo je jače od mene, dug period, zatvoren prostor, nemam opravdanje. Pokušao sam jutros da odem, hvala Bogu pa nisam, neću otići, boriću se do kraja. Ona je devojka koja nije normalna. Koliko god bila zaljubljena i koliko god je voleo, ona nije normalna - rekao je Marko.

- Znam da će biti teško objašnjenje zbog cele situacije napolju. Mislim da ljudi ovo gledaju katastrofa, ne znam ni gde ću ni kako ću. Pokušaću da smirim glavu. Odgovaraću na pitanja, da me je sramota, da je katastrofa, bilo je, pogrešio sam, na svako pitanje ću tako odgovarati do kraja rijalitija. Ja svoju ženu volim najviše na svetu, sa Majom neću imati nikakav kontakt od danas ni ovde, ni napolju - obratio se Janjušević.

- Neću da pričam ni sa njom, ni o njoj. Hoću da zaradim ovaj novac, Mensur je u pravu, novac je sad nebitan. Teško mi je, izblamirao sam se, osećam se loše. Ja više neću biti ni srećan. Znam šta sam uradio, znam da neću biti srećan, znam da me čeka pakao. Danas sam sve shvatio, nemam opravdanje, pokušaću da zaradim pare, da ih dam. Ne trebaju mi pare kad sam izgubio sve - ispričao je.

- Ovo je javna scena, ostavio sam loš utisak, ne bežim od toga. Možda neće neko sa druge strane da ima poziv sa mnom. Nemam snage, a moram da izdržim. Bila bi duplo gora situacija da odem sad. Moram da smognem snage da bar obezbedim nešto, da znam zašto sam ovde. Da sam najgori, propatio sam. Izvinjavam se svima koji me vole. Ženi Eni nema izvinjenja, samo ako ona oseti moje pokajanje. Razočarao sam se u Maju - zakčjučio je.

Kako izgleda, Maja ne odustaje od Janjuša, te je u ranim jutarnjim časovima razgovarala sa Ivom Grgrurić i otkrila joj da će ga nakon rijalitija, ukoliko ga supruga izbaci na ulicu, primiti u svoj stan na Voždovcu.

Marko Janjušević Janjuš Marko Janjušević Janjuš, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ako ga žena izbaci na ulicu, ne mogu da budem nečovek - rekla je Maja.

- Ti nisi normalna. Ti tako pričaš kroz osmeh, ali to je ozbiljna stvar - navela je Iva.

- Ne smejem se, neka dođe kod mene - ponovila je Maja.

Kada je čuo za ponudu Marinkovićeve, Janjuš je bio vidno iznenađen, a u glavi mu je bila samo jedna osoba zbog koje je pokazao jasan stav prema zajedničkom životu sa Majom.

- Ne bih mogao da zamislim jedan dan da živim sa nekim, a da nisam pored Krune, to je tako! To zapamti, ja sam bio sa 5000 žena u životu - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macamaca

    2. jun 2020 | 11:44

    Janjuš je nežni div, zabrljao je, ali vidi se da mu je porodica na prvom mestu. Volela bih da mu žena oprosti...

  • Vladimir

    2. jun 2020 | 19:06

    Produkcija nema nikakvu ideju kako dalje sa Zadrugom. Pa počela da manipuliše i konstruiše švaleraciju i tamo gde ih nema.

  • Vladimir

    2. jun 2020 | 18:57

    Sve je lažirano bez dokaza. Dokaz su samo reči Maje lažljive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA