Loša gluma ili kraj? Janjuš priznao Maji sve, izgovorio reči posle kojih bi ga žena odmah ostavila

Janjuš nije bio uznemiren dok se poveravao Maji, što je malo čudno s obzirom na situaciju koja ga čeka napolju

  • 1
Janjuš, Maja Janjuš i Maja u rehabu/Printskrin: TV Pink

Emotivni odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i dalje je glavna tema Zadruge, a istina među njima polako ili isplivava na videlo ili se sve vešto krije.

Maja i Janjuš razgovarali su duže vreme u rehabu, gde je ona došla kod njega nakon njegove posete psihijatru, a izgledalo je kao da joj Janjuš priznaje baš sve i da je stavio tačku na brak sa ženom sa kojom ima ćerku. 

- Znam da nije ni tebi lako, iskreno. Znam da ti je mnogo teže nego meni, ako hoćeš iskreno. Veruj mi da unam. Ali ne možemo ovde. Ne možemo pobeći od ovoga, džabe - rekao je.

- Preznojila sam se u trenutku - prokomentarisala je Maja dok je sedela na krevetu kraj njega.

- Džaba. Desilo nam se to, i to je to. Razumeš? Pričao sam sa psihologom. Šta da radim? Nema, krivi smo, i jedno i drugo - izjavio je Janjuš.

- Nije mi dobro, Janjuše - rekla mu je Maja.

- Da je dobro, nije. Znaš i sama, i ti i ja. Ali šta ćemo, šta da radim sad. Sve mi je rekla. Da ne može onako kako jeste... Ne može ništa da se sakrije, borim se sam protiv sebe, pa ulazim u veći problem sve više i više. Zatvoren prostor, povezali smo se dosta... Znaš i sama da se nismo odvajali. Niti treba da krivim ja tebe, niti ti mene - govorio joj je Janjuš.

- Moramo da izdržimo ovo - rekao je, posle čega je rekla da je to bolje nego da traži stalno da ide kući.

- Nemam ja šta da se svađam sa tobom... Ja sam se svađala sa tobom zato što si me demantovao. Kako možeš da demantuješ nekoga, kad veruju svojim očima?! - rekla mu je Maja te mu savetovala da iskreno kaže sve u emisiji.

Janjuš je potom pričao i o ženi i ćerki.

- I šta sad? - pitala ga je Maja.

- Kad izađem, moramo da objasnimo šta i kako. Kako objasniti, šta objasniti? Rekao bih da smo se vezali toliko, zagotivili, zavoleli...je l' tako? Tako je - rekao je Maji smireno, kao što je pričao i tokom celog razgovora.

- Misliš da je napolju haos što se tiče naših? - pitala ga je.

- Sigurno jeste. O tome razmišljam, iskreno.

- Teško mi je zbog Krune. Teško mi je i zbog Ene, proživljavaju pakao. Njena porodica, naši prijatelji. Šta ću, okrenuli su mi leđa svi. Kruna će mi okrenuti leđa - rekao je, a Maja mu je rekla da se to nikada neće desiti, jer su i njeni roditelji razvedeni.

Pogledajte i taj snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    4. jun 2020 | 16:03

    Prvo kod oftamologa idi,a ne kod psihica...kad ti je Maja sad centar sveta 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA