Matora se gušila u suzama! Sanja nije htela da joj se javi na telefon, onda je stigla hladna poruka

Jovana je izbačena iz Zadruge 3, a očekivala je da će je sačekati bivša devojka Sanja Stanković

  • 5
Jovana Tomić Matora Matora u suzama nakon izbacivanja/Printskrin: TV Pink

Jovana Tomić Matora sinoć je napustila Zadrugu 3, samo nekoliko dana pre kraja rijalitija, nakon čega je doživela neprijatno iznenađenje od bivše devojke Sanje Stanković.

Nakon izbacivanja, Jovana je u studiju priznala da je očekivala da će ostati do kraja rijalitija, jer je bila učesnik od samog početka, kao i da će je Sanja sačekati, ali to se nije dogodilo, zbog čega se potpuno slomila.

A kada joj je voditelj predložio da pozovu Sanju, desilo se ono čemu se nije nadala - Sanja se nije javljala na telefon, zbog čega je Jovana briznula u plač.

- Malo mi je teško... Ne znam, iskreno, razmišljala sam šta će biti sutra, osim što ću ići kod svoje porodice. Znaš kad ne znam šta me čeka sada. Najviše bih volela da vidim nju (Sanju). Samo bih je sada zagrlila, iskreno. Šta god da je, ne znam šta se dešava, delimično sam kriva za taj raskid. Ovo što sam ja uradila, ta afera narukvica i taj ples, nemoguće da je to samo presudilo za raskid - rekla je Jovana pre nego što su iz studija pozvali Sanju.

Ali...s druge strane se samo čulo: "Korisnik trenutno nije dostupan".

- Tako sam i mislila... Ona nije osoba koja bi se sada eksponirala da ima neku vezu, ja verujem i kapiram... Sinoć me je zbunila i Kijina poruka. Spremala sam se na ovo. Biće mi teško. Volela bih da je tu neko od mojih prijatelja. Samo bih volela da, kada prođe neko vreme, da mi se javi. Ja u Lunu nikada nisam bila zaljubljena. Ja sam bila upućena u celu njenu situaciju sa Gastozom, on je moj najbolji drug. Sanja je upućena u svaku moju poruku.

Jovana Tomić Matora Matora plače nakon što se Sanja nije javila/Printskrin: TV Pink

- Krivo mi je što je sumnjala u moju ljubav prema njoj. Da je ona meni tako nešto uradila, ja bih preskočila kapiju. Da je Luna neka moja bivša devojka, pa i hajde...ali razumem Sanju. Jednostavno, mislim da je i Sanja pričala sa Anabelom, da bi joj prešla preko nekih stvari. Od Anabele nisam osetila trunku negativne energije. Luna i ona su kao najbolje drugarice - izjavila je Matora u suzama i dodala kako je uverena da Sanja ima nekog kraj sebe.

- Ja sam sigurna da ona nekoga ima, sto posto. Jedina stvar koje se plašim, to je da nikad neću voleti i imati ljubav kao nju. Ako stvarno ima nekog, nije mi jasno kako takva ljubav može da nestane. Plašim se i toga da mi kaže da ima nekoga - rekla je Jovana, a potom je Sanja poslala SMS poruku voditelju Darku, koji ju je naglas pročitao, a u kojoj je pisalo:

- Sve što imam da joj kažem, reći ću joj u četiri oka. I da, da joj skratim muke - nemam dečka niti je bilo koja treća osoba kriva za naš raskid, već samo ona. Ponovljena greška nije greška, već izbor.

- Lepo je naučila šta će da kaže... To kao "ponovljena greška" i sve. Neverovatno mi je da sam ja kriva za sve. Možda meni nije pravo što je ona bila sa verenikom i što je to snimio "Paparaco lov". Drago mi je što ti je poslala poruku. Nisam samo ja kriva, mi ćemo da pričamo... Ja sam osoba koja non-stop razvija filmove u glavi. Verovatno sam ja izabrala Lunu, tebe ne volim, ti si sa mnom raskinula zbog toga. Priča za malu decu. Iskreno, mislila sam da će da me sačeka i da sam toliko zaslužila - rekla je Matora nakon Sanjine poruke.

A šta je rekla o ostalim zadrugarima, pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Basa

    15. jun 2020 | 10:20

    Idi leci se

  • dfrffdf

    15. jun 2020 | 10:14

    SADA mi je TEK jasno KOJA si , kada si rekla da Ti je onaj “ gastoz “ najbolji drug , strasnoooo . Bravo I za tebe I za ljuljetu !

  • Laza Lazarević

    15. jun 2020 | 12:42

    Što hitnije kod mene!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA