Sanju pred vratima sačekao poklon i zbog njene reakcije svi misle da je od Matore

Njen zagonetan osmeh poručio je da zna o čijem se iznenađenju radi

  • 6

Sanja Stanković pohvalila se romantičnim poklonom koji ju je sačekao pred vratima, pa svi sumnjaju da joj je bivša devojka Jovana Tomić Matora priredila ovo iznenađenje.

Sanja je i sama bila oduševljena onim što je zatekla, a u pitanju je jedna ruža upakovana u specijalnu kutiju, kao i veliki roze plišani flamingos.

Atraktivna plavuša je sve zabeležila mobilnim telefonom i snimak objavila na Instagramu, a njen osmeh rekao je koliko se obradovala, ali i to da zna od koga je.

Iako nije napisala ko je zaslužan za iznenađenje koje ju je sačekalo, s obzirom na to da je Matora javno priznala svoja osećanja i bol zbog raskida sa Sanjom, a Stankovićeva je čekala da Jovana izađe iz Zadruge i da porazgovaraju u četiri oka, sve se više sumnja da je poklon upravo od Matore.

Da li su njih dve zakopale ratne sekire ili se, možda, čak i pomirile i nastavile vezu tamo gde su stale, ostaje da vidimo.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA