Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović izabrani za potrčke: Mogu da radim šta hoću, nećeš spavati!

Miljana se smeškala, dok je Mišel bio vidno šokiran što su oni izabrani za potrčke

  • 2
Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Lepi Mića, kao vođa, izabrao je za potčke Miljanu Kulić i Mišela Gvozdnovića, a nema sumnje da je pevaču "zabiberio čorbu".

Kao što je poznato, Miljana je u prošlosti uhodila Mišela, uznemiravala ga je svakodnevnim pozivima, ofarbala je njegovog psa, a zbog nje, kako je pevač sam rekao, imao je mnogo problema.

Miljana je, obaveštenje da je potrčko sa Gvozdenovićem dočekala sa osmehom na licu, dok je pevač bio vidno šokiran. Njih dvoje će od večeras spavati sami u izolaciji, a pri komentarisanju Mićinog izbora već su se posvađali.

- Mića je uvek bio veliki i jak rijaliti igrač, pokazao je to i sada. Ovo sam očekivao. Učesnik sam, on je vođa, to je deo igrice. Mislim da imam pravo na to da ona ne prilazi mom krvetu - rekao je Mišel.

- Imam ja pravo da radim šta hoću! Ti si ološ, gaziću te i dokazaću da si agresivac. Nećeš spavati - dobacila je Miljana.

Kako su regovali Miljana i Mišel, kao i njihov sukob nakon saznanja da će spavati zajedno u izolaciji, pogedajte u videu u nastavku teksta:

Video: Samo što je ušla, a već napravila šou: Pogledajte susret Miljane Kulić sa Marijom i Mišelom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA