"Prekinule smo odnos": Matora oplela po Moniki, ni Filip je nije štedeo

- Sve što tebi zamera, zamera meni - pričala je Matora Filipu

  • 1
Matora, Monika Horvat Matora, Monika Horvat Printskrin: TV Pink

Jovana Tomić Matora i Monika Horvat, kako stvari stoje, okončale su svoju kratkotrajnu vezu u "Zadruzi". U Hrvaticu se razoračarao i Filip Car.

-  Nijednu reč nije rekla u moju odbranu. Ona kaže da ste vi prekinule odnos zbog onoga što sam ja rekao - rekao je Filip.

- Prekinule smo odnos. Umesto ona da kaže tebi: "Ti si moj drug, a meni je ova devojka najbitnija". To se tako radi. Meni je klip od sinoć u glavi. Ti si u tom klipu izljubomorisao na Vladimira. Na klipu ti pričaš jednu priču, ona drugu. Sve što tebi zamera, zamera meni. Mislim da nemate ljubav, mislim da je više od prijateljstva a manje od ljubavi. Ja nisam mogla da razumem vaš odnos dok nismo ušle u vezu. Kapiram da gineš za nju, i ja sam takva sa mojim prijateljima - rekla je Matora.

- Ona je htela da budemo u vezi. Ja sam rekao ja tebe ne mogu da ljubim, ja tebe gledam kao susret. Ona nije htela da joj prilaze muškarci - tvrdi Filip.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    19. septembar 2020 | 07:38

    Ajde pustite ih iz zadruge...sad ce prajd 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA