Sanja ušla u Zadrugu, Matora prebledela i pobegla: Tu sam kao slobodna devojka, da uživam

Sanja i Matora srele su se u rijalitiju nakon burnog raskida

  • 4
Sanja Stanković Sanja se obraća zadrugarima/Printskrin: TV Pink

Sanja Stanković je ove subote, nakon Marka Janjuševića Janjuša koji je bio prvo iznenađenje, ušla u Zadrugu i srela se sa bivšom devojkom Jovanom Tomić Matorom.

Matoroj nije bilo dobro kada je na vratima videla Sanju, koja nije ni želela da se pozdravi sa njom.

Atraktivna plavuša, koja je za ulazak promenila imidž i ošišala se na paž, pozdravila se sa svima, a nakon toga se obratila zadrugarima.

Odmah se zakačila i sa Kristijanom Golubovićem, tako što ga je pecnula za Staniju Dobrojević, uz reči da je "hoklica za onu iz Amerike".

Dobro veče svima, biću kratka. Ja sam Sanja. Ušla sam kao slobodna devojka, došla sam da se zaj*bavam. Ko hoće da se svađa, mogu slobodno. Hoću da uživam, ko hoće može - poručila je ukućanima.

Jovana Tomić Matora Jovanina reakcija na Sanju/Printskrin: TV Pink

Nakon ovog Sanjinog obraćanja, Matora je izletela iz kuće, a svi su očekivali da će se Sanja zakačiti i sa Žanom. Međutim, poručila joj je da je divna majka.

- Nismo dobre... Ona i Kristijan su pričali o meni, nisam očekivala da me brani, ali... Kristijan je rekao da sam ja za hoklicu, ona je rekla nečim čime je potvrdila, što je meni jako ružno. A i neka prepiska je došla do mene. Ne želim uopšte da se svađam sa njom, ne želimda ulazim u sukob, jer neće biti dobro ni za mene ni za nju, i onda će jedna od nas da krene na kapiju - ili ona ili ja - požalila se Tomoviću.

Pogledajte snimak Sanjinog ulaska:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA