Marija tvrdi da Miljana iz jednog razloga ne sme da zadrži dete: "Nema govora, nije sposobna!"

Miljanina majka nije imala lepe reči za Zolu

  • 6
Marija i Miljana Kulić Marija i Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marija Kulić razočarana je u Miljanu Kulić, koja je treći put zatrudnela u rijalitiju, a istakla je da jedva čeka da se vrati u "Belu kuću" kako bi se suočila sa ćerkom.

Iako je u prvi mah mislila da je njena ćerka izmilila da je u drugom stanju kako bi utešila Maju Marinković, Marija je smatra da Miljana mora da prekine i ovu trudnoću.

- Miljani nemam više šta da pričam! Valjda je sama uvidela da njeno ponašanje nije dobro. Barem da bude toliko razumna da zna da može da ostane trudna svaki put kada ima nezaštićeni odnos - rekla je Marija.

- Miljana je zatrudnela u "Zadruzi", a u poslednje vreme je uzimala lekove za spavanje. Nema govora da pod tim uslovima zadrži trudnoću. Ići će na kiretažu, već je sama o tome pričala. Ogorčena je na Zolu i nadam se da neću morati da je ubeđujem - ispričala je ona.

Marija je istakla da nikada neće prihvatiti Lazara Čolića Zolu, sa kim je Miljana zatrudnla.

- On je neradnik, kockar, narkoman i jednostavno nije za Miljanu. Ni jedno ni drugo ne rade i nisu sposobni da sami brinu o još jednom članu porodice - poručila je Marija za "Alo".

Video: Miljana se izlanula da je opet trudna: U ponedeljak ponovo idem na kiretažu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    1. decembar 2020 | 12:21

    Kakvi monstrumi od ljudi.

  • Jana

    1. decembar 2020 | 13:14

    Koje zlo je ova zena,ona njoj ne dopusta da zivi zivot,ubedjuje je stalno da je nespospvna,sve ovo je Marija napravila od nje. Sve to radi samo da zadrzi Miljanu pod kontrolom i da joj uzme pare

  • Zis

    1. decembar 2020 | 18:41

    Kulici,pare ce vam doci glave !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA